Antena Căutare

Ana Iorga se alătură echipei "În premieră": „Să rafinezi o idee alături de Carmen Avram înseamnă o bucurie teribilă”

Ana Iorga se alătură echipei În premieră, condusă de Carmen Avram. Realizatoarea rubricii Pe cuvânt, din cadrul emisiunii Previziuni, va realiza începând din acest sezon reportaje în cadrul emisiunii În premieră. Primul reportaj, Lăsați românii să vină la mine, a fost difuzat pe 19 martie 2017 la Antena 3.

Ana Iorga se alătură echipei În premieră, condusă de Carmen Avram. Realizatoarea rubricii Pe cuvânt, din cadrul emisiunii Previziuni, va realiza începând din acest sezon reportaje în cadrul emisiunii În premieră. Primul reportaj, Lăsați românii să vină la mine, a fost difuzat pe 19 martie 2017 la Antena 3.

Emisiunea În premieră se difuzează din acest sezon de la ora 19:00, duminica.

„Pe la 10 ani, țin minte că am început să mă joc citind tot felul de texte cu intonație de știri și privirea ațintită către un public imaginar. Citeam basme ca la știri, fragmente din manualul de limba română, nume din cartea de telefoane, rețete din cărți de bucate sau prospecte de medicamente. Tot ce prindeam. Fix ca la știri".

Citește mai departe pe antena3.ro

Ion Haiduc, la un pas de un grav accident în Pipera: “Era să omor toată echipa de filmare!”... Cristian Brancu, despre cea mai cumplită farsă din viaţa lui: “Am văzut-o în rochie de mireasă. Am simţit cum cade cerul...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x