Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Anamaria Prodan a facut un gratar romanesc pe Mount Charleston, langa Las Vegas!

Dupa cele mai luxoase locatii din Vegas, apartament in Trump Hotel cu o vedere sa-ti taie rasuflarea, cine in cele mai de senzatie locatii precum celebrul restaurant Top of the world care se invarte la 360 grade si multe alte locatii incredibile din SUA, Anamaria Prodan a acceptat, cu mare reticenta ce-i drept, o provocare pe care multi o privesc ca pe un lucru firesc: statul la cort.

Incepand de joia aceasta, cei de acasa vor avea ocazia sa descopere atat destinatii extrem de luxoase din SUA, cat si felul in care traieste familia Prodan Reghecampf o experienta cu care nu sunt deloc obisnuiti, precum gatitul improvizat in padure, statul la cort, batalia cu insectele si alte astfel de “nebunii”.

La Prodanca si Reghe: Aventura americana, familia va avea parte de o escapada neobisnuita pe Mount Charleston, un munte situat la 56 km de Las Vegas. Escapada va fi presarata cu nenumarate peripetii si bineinteles, asa cum era de asteptat, si cu evenimente extrem de amuzante.

Cu toate ca Ana a fost extrem de speriata la gandul ca va petrece noaptea la cort, printre insecte, serpi sau soparle, a acceptat pana la urma plecarea mai mult la insistenta lui Reghe si pentru ca Bebe nu mai traise niciodata o astfel de experienta. Asadar, familia a pornit de dimineata catre Mount Charleston fara a uita sa opreasca la un supermarket pentru a se aproviziona cu fleici, carnati, legume pentru salata, dar si cativa hamburgeri americani.

Odata ajunsi acolo, au montat cortul, incins gratarul si au uitat temporar de lux sau faptul ca sunt pe pamant american. Au incins o petrecere romaneasca pe cinste in padure, cu Ionela Prodan cantand live, Reghe pregatind mancarea, urmand si un dans ca la carte, cum cerea muzica Ionelei Prodan.

Recomandari