Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Anca Turcasiu, de nerecunoscut sub masca Omului de paie!

Duminica aceasta, trei personaje fabuloase desprinse din lumea Vrajitorului din Oz au pasit in platoul Demascarea: leul fricos care isi dorea curaj, omul de tinichea care vroia o inima si omul de paie care isi dorea sa aiba minte. La Demascarea, personajele si-au dat intalnire intr-un moment de umor de senzatie, care i-a avut ca protagonisti pe Alina Puscas si Gabi Dutu ca ajutoare de masca si Anca Turcasiu, intr-o deghizare spectaculoasa.

In costumul Omului de paie si purtand un machiaj care sa-i ascunda identitatea, nici echipa condusa de Daniela Crudu, nici echipa lui Iftimoaie nu a reusit sa o recunoasca pe Anca Turcasiu. Intrebarile le-au oferit indicii relevante, acestia afland ca vedeta din spatele mastii a lucrat in teatru si ca este mamica, insa Ionut Iftimoaie a optat pentru Maria Buza, iar Daniela Crudu a crezut ca in spatele mastii se afla Dana Nalbaru.

Mai multe informatii despre “Demascarea” puteti afla accesand pagina oficiala a emisiunii, http://demascarea.a1.ro/ sau pagina de Facebook,

http://www.facebook.com/demascarea.antena1.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari