Căutare Live

Anda Adam a fost cerută de soţie!

Fericitul care i-a cerut mâna Andei Adam este Piticu’ de la Simplu. Evenimentul se petrece duminică, 26 ianuarie, la „Totul e permis”.

Fericitul care i-a cerut mâna Andei Adam este Piticu’ de la Simplu. Evenimentul se petrece duminică, 26 ianuarie, la „Totul e permis”.

Pe planul înclinat la 22,5 %, în producţia “Naşterea din hambar”, Anda Adam este o fiică de ţărani, părinţii ei fiind întruchipaţi de Rona Hartner şi Lucian Ghimişi. În hambarul tatălui ei, un fermier de modă nouă, urmează să se petreacă un fericit şi aşteptat eveniment: va făta vaca! Însă, pe nepusă masă, cei doi află de la fiica lor că tocmai a fost cerută de nevastă de către medicul veterinar, interpretat de Piticu’ de la Simplu.

La “Totul e permis”, duminică seară, vor intra în cea mai haioasă competiţie televizată echipa câştigătoare a ediţiei precedente, formată din Lora, Andrei Ştefănescu (Alb Negru), Ana Odagiu şi Cătălin Bordea, şi o alta, formată din Rona Hartner, Anda Adam, Piticu’ (Simplu) şi Lucian Ghimişi. Aceştia se vor confrunta în probe dintre cele mai amuzante. “Umbre chinezeşti”, “Hitul permis”, “Cuvintele tabu”, “Răspunsuri ritmate”, “3D sau nu” ori “Minge şi precizie” sunt câteva dintre ele.

Care dintre echipe merge mai departe în ediţia următoare, vedeţi duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Vezi "Totul e permis" la AntenaPlay.ro!

Schimbări spectaculoase la “Te cunosc de undeva!”: Monica Anghel, Delia si Pepe, în juriu, Andreea Bănică şi Alex Velea,... La mulți ani, ”Neatza”! Cel mai longeviv matinal împlinește șase ani!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri