Căutare Live

Andreea de la „Mireasă pentru fiul meu” a pus capăt tachinărilor! Fanii spuneau că s-a îngrășat, dar o poză recentă arată cât de sexy este acum concurenta!

Una dintre concurentele care a reușit să își găsească fericirea în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” și-a uimit recent fanii cu un gest neașteptat.

Surpriză de proporții pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”

Una dintre concurentele care a reușit să își găsească fericirea în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” și-a uimit recent fanii cu un gest neașteptat.

Andreea s-a îndrăgostit de Alin și în scurt timp au decis să formeze un cuplu. Cei doi concurenți din sezonul doi se bucură de atenția unui număr tot mai mare de fani.

Denisa, gata să meargă la un examen ginecologic pentru a dovedi că este virgină

Recent, aceștia au avut parte de o surpriză din partea Andreei. A fost intens criticată pentru faptul că s-a îngrășat și că nu mai arată la fel de bine.

Fosta concurentă arată incredibil de bine

Ambițioasă, tânăra a vrut să pună capăt acestor tachinări, așa că a postat pe o pagină de socializare o fotografie în care demonstrează că este la fel de sexy.

Poza s-a bucurat ulterior de numeroase aprecieri, mai ales că Andreea a lăsat la vedere un abdomen plat și o siluetă de invidiat.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Oameni simpli își descoperă talente nebănuite la "Bravo, România!" Ștefan, șaormar în viața de zi cu zi, Tarka...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri