Anotimpurile au acum un nou chip: chipul concurentelor de la Next Top Model

Protagonistele Next Top Model infrunta o noua provocare: un shooting inedit, in cel mai mare parc eolian din Europa. Elementul – cheie al sedintei foto este un ventilator imens, care va arunca peste frumoasele fete fulgi, frunze ruginii si petale de flori. Cum se vor descurca frumoasele fete in fata noii provocari, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari joi, 10 noiembrie, de la 20:20, intr-un nou episod Next Top Model by Catalin Botezatu.

Ora 8 dimineata le gaseste pe frumoasele concurente Next Top Model pe drum. Destinatia, ca de obicei, necunoscuta. "Oare ce ne-a pregatit Catalin?" se intreaba fetele nedumerite, prinzand din zbor vestea cum ca vor pleca din Bucuresti.

"Fetelor, asa cum v-am promis si voua si telespectatorilor nostri, la Next Top Model totul se intampla in regim unic, in regim special. Ne aflam, intr-un loc deosebit, in cel mai mare parc eolian din Europa, unde vom realiza un shooting destionat energiei eco, al morilor de vant si, nu in ultimul rand, anotimpurilor prin care trecem cu totii" le-a spus mandru Catalin.

Asadar fetele vor avea parte de un shooting deosebit, in chip de zeite ale celor patru anotimpuri. Vantul puternic, provocat de un ventilator imens adus de echipa de productie pentru a intari ideea de ansamblu a sedintei foto si rochiile lungi, foarte ample si vaporoase vor sustine ideea de zbor. Frigul si ventilatorul care sufla ca viforul le dau mari batai de cap fetelor. Diana abia reuseste sa se mentina pe picioare, Flori se afunda de-a dreptul in namol, iar Irina isi pierde sutienul fara sa-si dea seama. Daca au rezistat frumoasele concurente pana la finalul sedintei foto, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari joi, 10 noiembrie, de la 20:20, intr-un nou episod Next Top Model by Catalin Botezatu.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri