Căutare Live

Antena 1 a achizitionat si licenta mega show-ului Idols

Romania isi va alege idolul in primavara lui 2012 in premiera la Antena 1. In plina campanie X Factor, productia cu statut de adevarat fenomen mondial, Antena 1 adauga o proaspata achizitie in portofoliul celor mai puternice formate tv din lume preluate in ultima vreme, printr-un show care a revolutionat intreaga planeta. Idols este urmatorul megaspectacol pregatit de Antena 1, unul dintre putinele formate care bat recordurile de audienta de la o editie la alta si care are menirea de a transforma tinerii cu talente muzicale in vedete internationale.

Show-ul este difuzat in aproximativ cincizeci de tari si este vizionat de sute de milioane de oameni. Numai in Statele Unite, 25 de milioane de telespectatori se uita, in medie, la American Idol. Totodata, conform prestigioasei reviste Forbes, American Idol este show-ul cel mai profitabil din Statele Unite. Formatul care va fi transmis de Antena 1 in primavara lui 2012 aducea anul trecut postului de televiziune Fox, apartinind grupului News Corp cate 7,11 milioane de dolari la fiecare jumatate de ora.

Castigatorii editiilor Idols s-au bucurat , ulterior, de o cariera spectaculoasa: intr-un top al incasarilor artistilor lansati de acest show, cei mai multi dintre ei sunt milionari in dolari.

Telespectatorii vor putea urmari in curand la Antena 1 cele mai bune showuri tv ale momentului. X Factor si Idols sunt adevarate fenomene la nivel international. Au revolutionat audientele, au cucerit efectiv publicul. Romanii se vor putea bucura de o adevarata desafasurare de forte atat la nivel logistic, cat si la nivel tehnic sau creativ. Echipele implicate sunt formate din profesionisti extraordinari atat din Romania, cat si din alte tari unde au dezvoltat astfel de proiecte. Dimenisiunea va fi impresionanta si o data cu lansarea acestor show-uri se vor vedea pe piata din Romania premiere absolute la nivel tehnic, artistic si nu numai. Nu mai este un secret deja ca cele doua formate au starnit invidii si multe clone. Insa, intotdeauna, telespectatorii au votat adevaratele performante.

Creat in 2001 de Simon Fuller si lansat in Marea Britanie, Idols a devenit in scurt timp unul dintre cele mai iubite si longevive formate, fiind difuzat in aproape 50 de tari. Nume importante de artisti recunoscuti si adorati la nivel international sunt antrenate in acest megashow: Jennifer Lopez, Marc Anthony, Beyonce, Steven Tyler. Show-ul cauta cel mai bun interpret de muzica pop, dand totodata sansa publicului sa fie el cel care il lanseaza in cariera pe urmatorul superstar. Antena 1 va difuza acest format spectaculos in primavara lui 2011.

Foto: Hepta

X Factor a ajuns in capitala Moldovei. Urmeaza Bucurestiul... Cea mai tare Elena vine la Euforia TV! Azi e ziua Ellen la Euforia TV!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri