Antena Căutare

Antena 1 a fost liderul zilei de joi, 31 iulie, pe toate segmentele de public

Antena 1 și-a adjudecat ziua de joi, 31 iulie, când a fost lider de piață pe toate segmentele de public. “Burlăcița”, “Acces Direct”, “Un show păcătos” sau “Mireasă pentru fiul meu” au fost câteva dintre programele zilei care i-au ținut în fața micilor ecrane pe români.

Antena 1, lider de audienţă

Antena 1 și-a adjudecat ziua de joi, 31 iulie, când a fost lider de piață pe toate segmentele de public. “Burlăcița”, “Acces Direct”, “Un show păcătos” sau “Mireasă pentru fiul meu” au fost câteva dintre programele zilei care i-au ținut în fața micilor ecrane pe români.

Antena 1 a fost lider de piață la nivelul întregii zile de 31 iulie. Pe publicul comercial, postul a condus topul cu o audiență medie de 3,2 puncte de rating și 19,4 % cota de piață, urmat de Pro Tv cu o medie de 2,7 puncte de rating și 16,7 procente din cota de piață. Pe publicul din mediul urban, Antena 1 a fost lider de piață cu o audiență medie la nivelul întregii zile de 3 puncte de rating și 15,2 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu o medie de 2,6 puncte de rating și 12,9 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a obținut o medie de 2,9 puncte de rating și 15,3 % cota de piață, în vreme ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu o medie de 2,5 puncte de rating și 13,2 % cota de piață.

Acces Direct, lider pe toate segmentele de public


“Acces Direct” a fost încă o dată lider detașat de piață pe toate categoriile de public. Ediția din 31 iulie a obținut în minutul de maximă audiență atins pe publicul comercial la 18.44 un vârf de 7,2 puncte de rating și 30,9 % cota de piață, în vreme ce programele Pro Tv aveau tot atunci numai 3,8 puncte de rating și 16,5 % cota de piață.

În intervalul orar 16:56 – 19:00, atunci când a fost difuzată emisiunea, Antena 1 a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial de 5 puncte de rating și 24,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 3,6 puncte de rating și 17,5 % cota de piață. Pe publicul din mediul urban, Antena 1 a condus cu o audiență medie de 5,6 puncte de rating și 22,1 procente din cota de piață, urmata de Pro Tv cu 3,8 puncte de rating și 15 % cota de piață și Antena 3 pe locul al treilea, cu o medie de 1,8 puncte de rating și 7 procente din cota de piață.

La nivelul întregii populații a țării, Antena 1 nu a avut rival şi și-a adjudecat poziția fruntașă cu o medie de 4,8 puncte de rating și 21,2 % cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 3,3 puncte de rating și 14,2 % cota de piață, Antena 3 fiind și de această dată pe locul al treilea, cu 1,3 puncte de rating și 5,5 % cota de piață.

“Burlăcița” și “Un show păcăto”s, cele mai urmărite programe ale serii


Show-ul ”Burlăciţa”, de la Antena 1, a fost din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a noua ediţie ”Burlăciţa”, aceasta impunându-se ca lider incontestabil de audiență în intervalul orar 20.28 – 23.03. Peste 1,6 milioane de români au fost joi seară cu ochii pe emisiunea ”Burlăciţa” în minutul de aur de la 22.13, atunci când Antena 1 obținea, pe publicul comercial, un vârf de 11,5 puncte de rating si 28,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv obținea tot atunci doar 7,2 puncte de rating și 17,8 procente din cota de piață.


Iar ultima ediție a emisiunii “Un show păcătos” din acest sezon i-a adus lui Dan Capatos poziția fruntașă în topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial de 4,5 puncte de rating și 18,2 procente din cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu 3,1 puncte de rating și 12,6 % cota de piață.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este facută pe target-urile 18-49 U, All urban şi Naţional
Perioada 31 iulie 2014

Nu are stare deloc! Dan Negru a făcut toată vara naveta între București și Constanța... Show-ul „Burlăciţa” de la Antena 1 a fost din nou lider de audiență pe toate segmentele de public. Tiberiu a părăsit ase...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x