- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Antena 1 le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania. Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.
Chef Joseph Hadad este unul dintre cei mai apreciati Top Chefi cu recunoastere internationala. Originar din Israel, Jospeh Hadad, detine secretele a peste 2.000 de retete sofisticate si a avut oportunitatea sa creeze show-uri culinare pentru faimosi presedinti de stat, precum Bill Clinton sau Francois Mitterand, pentru importanti politicieni ca Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei, Printul de Liechtenstein, dar si personalitãti de la Hollywood printre care Madonna si Robert de Niro.
A urmat specializari in Germania, Statele Unite sau Anglia si a fost Chef-ul celor mai luxoase restaurante din Israel si Romania. Este unul dintre cei mai rafinati Chefi din lume si mai bine platiti din tara noastra, surpanumit “bucatarul oamenilor de afaceri de top”.
Nicolai Tand s-a nascut in Maramures insa si-a slefuit pasiunea pentru gastronomie in Franta, acolo unde a petrecut 13 ani, la finele carora s-a intors in Romania pentru a-si deschide un bistro cu tehnologie, savoir-faire si materii prime frantuzesti. Un magician al simturilor si aromelor, Nicolai a imbinat in micul sau local gastronomia frantuzeasca si arta contemporana, astfel ca o vizita in restaurantul sau devine o desfatare pentru toate simturile, iar clientii sunt pe masura.
In perioada petrecuta in Franta a fost seful de sala al unuia dintre cele mai prestigioase restaurante pariziene .
Tudor Constantinescu a studiat gastronomia in Belgia, unde a lucrat cu faimosi ciocolatieri belgieni precum Wittamer, Marcolini sau Herman Van Dender. Apoi, timp de patru ani, a calatorit prin toata lumea, in calitate de consultant pentru reteaua de lanturi hoteliere Marriott si operatorul de vase de croaziera Royal Caribbean, pentru ca mai apoi sa se intoarca in Romania unde si-a deschis propria afacere, un concept “all in one”, inedit in peisajul bucurestean din 2006. Este supranumit „Createur du gout”, fiind inventatorul celui mai revolutionar concept de cofetarie de pe piata autohtona.
Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucura de un success incredibil. Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si comeptitiva a gastronomiei de lux.
In curand, romanii vor putea fi martorii unei desfasurari de forte spectaculoase si vor asista la batalia taioasa dintre cei mai buni bucatari din tara noastra pentru ravnitul titlu de Top Chef, ramanand aproape de Antena 1. Filmarile vor avea loc in locatii spectaculoase si intr-un platou grandios, construit special pentru super show-ul ce urmeaza a fi lansat in aceasta toamna.