Antena Căutare

Antena 3, cel mai urmărit post informativ din România, în 2013

Antena 3 a încheiat anul 2013 pe primul loc în clasamentul posturilor de ştiri din România, conform datelor de audienţă furnizate de către Kantar Media.

Antena 3 a încheiat anul 2013 pe primul loc în clasamentul posturilor de ştiri din România, conform datelor de audienţă furnizate de către Kantar Media.

Cu o medie de 6.8% cota de piaţă pe întreaga zi (target 18+ urban), televiziunea informativă a INTACT a înregistrat, în 2013, audienţe duble faţă de următorul clasat, România Tv, care a obţinut o medie de doar 3.4% market share.

În cel mai dificil interval orar, prime time, diferenţa dintre Antena 3 şi celelalte televiziuni de ştiri a crescut, postul nostru reconfirmandu-şi statutul de lider absolut de audienţă. Astfel, dacă media cotei de piaţă a Antenei 3 a fost de 6.3%, ocupantul locului secund a înregistrat o medie de doar 2.7% pe întreg anul.

În ierarhia programelor difuzate de televiziunile de ştiri, emisiunile Antena 3 ocupa consecutiv primele 14 poziţii, iar Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, În Premieră cu Carmen Avram, Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, Punctul de întâlnire cu Radu Tudor şi La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor sunt producţiile care au obţinut cel mai mare rating în 2013.

În acelaşi timp, Previziunile Zilei cu Sabina Iosub, Se întâmplă în România cu Maria Coman, În gura presei cu Mircea Badea, Esenţial cu Alina Petrescu şi Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea au fost, dintre toate emisiunile difuzate de posturile informative, cele care au înregistrat cea mai mare medie a cotei de piaţă pe întreg anul 2013.

De asemenea, în medie, peste 3.000.000 de telespectatori din mediul urban cu vârsta peste 18 ani au vizionat cel puţin un minut programele difuzate de Antena 3, pe parcursul anului trecut.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN Internaţional şi este parte a INTACT Media Group.

Mihăiță din Berceni și-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru... Andreea Mantea, Andreea Bălan, Mihai Trăistariu și... Oana Roman, la iComedy...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x