Armata vrea sa amplaseze o antena gigant in fata casei Ancai Turcasiu!

Experienta incredibila pentru Anca Turcasiu! Indragita cantareata s-a trezit de curand ca o antena gigant ii acopera casa si ca pentru instalarea ei trebuie sa demoleze o parte din balcon. Antena gigant s-ar parea ca apartine armatei, iar plasarea ei in fata proprietatii Ancai Turcasiu urma sa se realizeze legal, conform unui contract deja semnat. Cel putin aceasta a fost versiunea pe care Anca Turcasiu a aflat-o de la Cristian Tantareanu, complicele lui Dan Negru intr-o farsa de senzatie la Plasa de stele. Vezi cum a evoluat intreaga situatie, martea aceasta, de la 20.20 la Antena 1!

Anca Turcasiu a avut parte de o intamplare de senzatie pusa la cale cu maiestrie de Dan Negru si echipa lui! Totul a pornit din momentul in care indragita cantareata a ajuns acasa. Acolo, agitatie mare, multi oameni, un excavator si o antena gigantica. In scurt timp, Anca Turcasiu a descoperit si motivul: un contract semnat cu armata pentru plasarea unei antene pe unul din loturi, care, conform studiilor, urma sa fie chiar al ei. De legalitatea actiunii a fost asigurata chiar de complicele farsei, Cristian Tantareanu, cel care aparent semnase contractul. Informatiile socante nu s-au oprit insa aici, cantareata fiind informata ca va trebui sa fie demolata o parte din balcon. La un moment dat, intreaga situatie a adus-o pe Anca Turcasiu in punctul de a izbucni in lacrimi!

Cum a continuat intreaga poveste si care au fost reactiile victimei, ramane de vazut marti, la Plasa de stele.

Mai multe informatii puteti afla accesand pagina oficiala plasadestele.a1.ro si pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Ultimele știri