Căutare Live

Astazi, campania “Copiii cauta lumina” ia startul la Antena 1

Captivi in orase care mor, copiii romani care cresc in zone cufundate in saracie si uitare spera la un viitor mai bun. Povestea lor de viata este dura, de cele mai multe ori ingreunata de povara unor vise care se naruie unul cate unul.

In sprijinul lor vine campania “Copiii cauta lumina” care va lua startul astazi, 8 aprilie, la Antena 1. In fiecare seara, timp de 5 zile, Observator 19 va prezenta cate un reportaj despre zonele si orasele care se prabusesc economic, totul vazut din perspectiva copiilor privati de viitorul pe care il merita. Materialul care va deschide astazi seria reportajelor spune povestea copiilor din Delta, mai multe vieti marcate de lipsuri si private de speranta.

Reportajele sunt realizate de Anca Gradinaru, reporter Observator.

INTERVIU! "aSA SE face show la Antena 2"! Dupa 6 ani, Mihai Morar pregateste cea mai asteptata impacare din sh... Mirela Albu, director general al Antenei 2, despre aniversarea celor sase ani ai postului: “Suntem din ce in ce mai buni...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri