Antena Căutare

Astazi, la Acces Direct! O vedeta din Romania traieste sub teroarea unor mesaje de amenintare!

Acces Direct s-a impus in saptamana 07-11 mai pe primul loc in preferintele telespectatorilor din mediul urban. Emisiunea moderata de Simona Gherghe a inregistrat un procent de leadership de 100% surclasand fara exceptie concurenta.Telespectatorii se vor intalni si astazi cu emisiunea lor prefrata, de la ora 17.00, la Antena 1.

Telespectatorii au si astazi acces direct la senzationalul adevarat. O vedeta din Romania traieste sub teroarea unor mesaje de amenintare. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla astazi, de la ora 17.00, de la Simona Gherghe.

Acces Direct a condus toata saptamana trecuta clasamentul de audienta, cu o medie de 4.5 procente rating si o cota de piata de 17.6% la nivel urban, inregistrand o crestere a audientei cu 5% fata de saptamana precedenta. Simona Gherghe a adus in fata micilor ecrane cei mai multi telespectatori, reusind sa surclaseze de fiecare data concurenta cu sibiecte interesante si de actualitate de pe agenda lumii mondene. Principalul competitor al Antenei 1, postul PRO TV a ocupat mereu pozitia secunda, difuzand in intervalul orar al emisiunii Acces Direct, stirile Pro TV 17 si show-ul tabloid Happy Hour.

Sursa: Kantar Media

Liviu Varciu a sarit la bataie in timpul unei farse la Plasa de stele! Vezi ce s-a intamplat!... Lovitura de teatru la Burlacul, chiar inainte de marea finala! Vezi cine vine in show sa le strice apele fetelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x