Căutare Live

Atențiune, aterizează vulturul. Mircea și-a pus băieții din juriu în cap. „Vancea e pe lista mea de viitoare cuceriri, iar pe Cheloo vreau să-l bat de față cu toată lumea!”

Are nume de vedetă tv, un tupeu ieșit din comun și un fizic de la care Delia nu și-a putut lua ochii. Mircea Radu și forțat norocul și a câștigat

Are nume de vedetă tv, un tupeu ieșit din comun și un fizic de la care Delia nu și-a putut lua ochii. Mircea Radu și forțat norocul și a câștigat. A câștigat simpatia și like-urile Deliei și ale lui Cheloo. Bendeac a fost ceva mai circumspect, poate și pentru că după ce „Vulturul” l-a amenințat că viitoarea victimă sentimentală va fi Roxana Vancea.

„Când îl văd din profil mă simt mic”, a exclamat actorul după ce l-a văzut pe Mircea plimbându-și anatomia pe scena iUmor. O cu totul altă atitudine a avut-o Cheloo, care i-a transmis că nu l-ar deranja un meci de skandenberg sau o bătaie pare-n parte cu Mircea, omul care a primit dreptul de a merge mai departe.

Ca-n lumea Disney. Magia continuă cu... violență. Un număr cu telefoane sparte și deznodământ fericit!... De la iUmor, la iConflict. The Hustlers Crew, mărul discordiei între jurați: „Le mulțumesc acestor doi trădători pentru ...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x