Antena Căutare

Atențiune, aterizează vulturul. Mircea și-a pus băieții din juriu în cap. „Vancea e pe lista mea de viitoare cuceriri, iar pe Cheloo vreau să-l bat de față cu toată lumea!”

Are nume de vedetă tv, un tupeu ieșit din comun și un fizic de la care Delia nu și-a putut lua ochii. Mircea Radu și forțat norocul și a câștigat

Are nume de vedetă tv, un tupeu ieșit din comun și un fizic de la care Delia nu și-a putut lua ochii. Mircea Radu și forțat norocul și a câștigat. A câștigat simpatia și like-urile Deliei și ale lui Cheloo. Bendeac a fost ceva mai circumspect, poate și pentru că după ce „Vulturul” l-a amenințat că viitoarea victimă sentimentală va fi Roxana Vancea.

„Când îl văd din profil mă simt mic”, a exclamat actorul după ce l-a văzut pe Mircea plimbându-și anatomia pe scena iUmor. O cu totul altă atitudine a avut-o Cheloo, care i-a transmis că nu l-ar deranja un meci de skandenberg sau o bătaie pare-n parte cu Mircea, omul care a primit dreptul de a merge mai departe.

Ca-n lumea Disney. Magia continuă cu... violență. Un număr cu telefoane sparte și deznodământ fericit!... De la iUmor, la iConflict. The Hustlers Crew, mărul discordiei între jurați: „Le mulțumesc acestor doi trădători pentru ...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x