Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Augusta Lazarov va juca in „Narcisa Salbatica”

Augusta Lazarov se va alatura pentru o perioada echipei de actori din telenovela „Narcisa Salbatica”, difuzata de Antena 1 in fiecare seara, de luni pana joi de la ora 22:00.

Coordonoatoarea proiectului „Narcisa Salbatica" din partea Antena 1, Augusta Lazarov a acceptat o noua provocare pentru cariera sa, aceea de a interpreta un rol in telenovela pe care o coordoneaza. Cu o bogata experienta in productia de televiziune si, in deosebi, de telenovele, Augusta Lazarov este la prima experienta actoriceasca. Ea va interpreta rolul Almei, asistenta lui Leonardo, personaj caruia ii va da viata actorul si scenaristul argentinan, Gabriel Corrado.

Cei doi vor avea replici in limba spaniola, un motiv in plus pentru care echipa de regizori si producatori au ales-o pe Augusta Lazarov pentru acest rol.

Gabriel Corrado a venit in Romania pentru aproape o saptamana, timp in care a filmat alaturi de Augusta Lazarov, dar si de alti actori pentru telenovela „Narcisa Salbatica". Printre cei care l-au avut coleg de platou pe Corrado se numara si actrita principala, Alina Puscas si actorul Serban Ionescu.

Recomandari