Căutare Live

Mircea Badea, despre conflictul cu seful ANI: "Daca nu veniti sa ma rugati, nu intrati in Schengen. E simplu. GIUMBIX!"

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, l-a actionat pe Mircea Badea in instanta, sustinand ca realizatorul emisiunii "In Gura Presei" l-a denigrat si l-a defaimat. Mai mult, acesta a declarat ca Badea este vinovat pentru faptul ca Romania nu a intrat in spatiul Schengen. Mircea Badea a comentat acest caz in editia de joi seara a emisiunii.

Horia Georgescu il acuza pe Badea de defaimare, pentru ca a utilizat, la adresa acestuia, in emisiuni, termeni precum "ochelarica", "giumbix", "ANI-st", "penibil" si "sluga basista". De asemenea, Georgescu sustine ca realizatorul TV a generat o pozitie vulnerabila pentru el, cat si pentru institutia pe care acesta o conduce (ANI), in procesul de aderare al Romaniei la Spatiul Schengen.

Mircea Badea s-a aratat contrariat de faptul ca a fost dat in judecata din cauza unui cuvant care nici macar nu exista in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane: "giumbix".

"Deci daca nu veniti sa ma rugati, de preferinta in genunchi, nu intrati in Schengen. E simplu. GIUMBIX! (...) Daca vreti sa intrati in Schengen, care nu e un model care prezinta la Victoria's Secret, aflati ca nu puteti din cauza mea, pentru ca sunt un om rau. De unde stim asta? De la seful ANI", a spus Mircea Badea.

Amuzat de situatie, el a declarat ca nu va permite nici Bulgariei sa intre in Schengen.

"Deci daca se consfinteste asta, eu cand ma intalnesc cu Obama si ii spun sari, el intreaba cat de sus?", a mai spus Badea, uimit de puterea si influenta care i-a fost atribuita de seful ANI.

In finalul emisiunii, Mircea Badea a facut si un apel la telespectatori. El le cere acestora sa realizeze un obiect care sa-l reprezinte pe "giumbix" si sa-l trimita la emisiune. Cea mai buna creatie va fi premiata.

Cu Banii Jos: CRBL si sotia sa, Elena, au pierdut 6.000 de euro la ultima intrebare!... Filmele serii, la Antena 1: "Cursa spre Witch Mountain"," Scary Movie" si "Fratii"...
Ultimele știri