Antena Căutare

Betty Salam, de la fetița timidă la diva super hot! Artista aprinde mereu imaginația fanilor cu poze extrem de sexy!

Pentru Florin Salam e mândria lui, pentru ceilalţi, e Betty cea. frumoasă! La început, doar fiica lui Salam, apoi Betty Blue, iar de ceva vreme doar Betty, o nouă vedetă pe val!

Pentru Florin Salam e mândria lui, pentru ceilalţi, e Betty cea. frumoasă! La început, doar fiica lui Salam, apoi Betty Blue, iar de ceva vreme doar Betty, o nouă vedetă pe val!

Fiecare lună, fiecare an şi-a pus şi el amprenta pe aspectul junei. Şi de la fetiţa dragălaşă şi sfioasă, Betty a ajuns o domnişoară adulată cu mii de pretendenţi, dar şi de fani.

Ce a făcut Antonia după ce a auzit de accidentarea soțului ei, Vincenzo Castellano

Betty seamănă izbitor cu Fănica, mama ei care îi îndrumă paşii din Ceruri şi femeia care i-a luminat viaţa lui Florin. Însă cine s-ar fi gândit că fetiţa inocentă de acum 8 ani se va transformat într-o divă.

Betty Salam este o adevărată divă

Timpul s-a scurs repede şi încet încet Betty şi-a dat seama ce-şi doreşte de la viaţă. Iar din Ceruri, mama a reuşit să îi dea putere să-şi atingă visul: să cânte lumii, să fie aplaudată, iubită. Acum 3 ani însă Betty abia visa la porţile succesului.

Când mai blondă şi mai rebelă, când mai elegantă şi mai misterioasă, Betty o devenit uşor uşor o tânără provocatoare. E lesne de-nţeles de ce acum are un iubit mâdru foc de ea.

Publicul decide finaliştii emisiunii, prin intermediul aplicaţiei „iUmor”... Ți se face pielea de găină! Giulia l-ar fi făcut mândru pe însuși Pavarotti cu această interpretare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Citește și
x