Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Bianca Dragusanu revine la Plasa de stele!

Bianca Dragusanu va veni saptamana aceasta in platoul emisiunii „Plasa de stele” pentu inca o runda de farse! Cum admiratorii vedetei s-au prezentat in numar mare la farsa care a avut-o pe vedeta drept complice, martea aceasta, de la 20.30 va fi difuzat acelasi scenariu in care Bianca joaca rolul unei printese. Protagonistii vor fi bineinteles diferiti, iar reactiile lor senzationale!

Victimele farsei au fost chemate intr-un platou de filmare sub pretextul ca vor participa in calitate de actori la realizarea unui film a carui actiune este plasata in perioada medievala. Barbatii trebuiau sa joace in film rolul unor cavaleri iar Bianca, rolul printesei.

Desi acestia credeau ca o vor saruta cu patima pe frumoasa si tanara Bianca, in scurt timp, victimele vor descoperi ca vor participa la filmarea unei secvente tip „dupa 50 ani", Bianca fiind inlocuita de o femeie cu multi ani mai in varsta. Scenariul ramanea bineinteles acelasi: saruturi patimase, atingeri tandre cu inlocuitoarea mult mai in varsta a vedetei!

Urmareste emisiunea "Plasa de stele"!

Recomandari