"Blackjack", in aceasta seara, de la ora 20:20, la Antena 1

Antena 1 aduce pentru pasionatii de aventura si actiune, filmul „Blackjack” ce il are in rol principal pe Dolph Lundgren. In regia lui John Woo, filmul transpune scene de actiune cat mai realiste

Acesta il interpreteaza pe Jack Devlin in rolul unui bodyguard menit sa o apere pe Casey de mafia ruseasca, fiica unui patron de cazino in varsta de 9 ani.

Actiunea se petrece rapid si autentic. Lucrurile incep sa se complice, cand Jack isi pierde temporar vederea intr-o explozie. Cu ajutorul lui Rachel Stein (Kate Vernon), o doctorita atragatoare reuseste sa isi revina, dar ramane cu o fobie pentru lumina. Ca un adevarat profesionist, Jack se va lupta atat cu propria-i slabiciune cat si cu asasini platiti. Cum va face el fata, urmariti „Blackjack" de la 20:20!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri