Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Bravo România! Presto-pizzerii au arătat care sunt ingredientele succesului. Efort, lacrimi și sudoare pentru un moment... prea tare!

Atunci când la mijloc este fericirea uneia dintre colege greu încercată de soartă, echipa de la Presto Pizza se mobilizează și se transformă într-o trupă de dans aproape perfectă

Atunci când la mijloc este fericirea uneia dintre colege greu încercată de soartă, echipa de la Presto Pizza se mobilizează și se transformă într-o trupă de dans aproape perfectă.

Un caz cutremurător i-a împins să facă pasul către „Bravo România!”. Dana, una dintre angajatele firmei trece prin momente critice după ce soțul său s-a îmbolnăvit grav, iar una dintre șansele ca zâmbetul să-i revină pe buze este o sumă de bani pe care dansatorii și cântăreții zurlii de la Presto o pot câștiga dacă îi vor convinge pe jurați.

Așa cum era de așteptat, Mirabela, Dani, Răzvan și Mihai au apreciat dorința echipei de a pune la punct un moment perfect, iar notele acestora au fost pe măsura efortului.

Cu note de 9 și 10, presto-pizzarii și-au depus deja candidatura pentru victoria de „etapă” din această seară absolut încântătoare.

Recomandari