Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cadou de cinci stele pentru Anamaria Prodan in America! Mama ei vrea sa-i cumpere casa de lux in Beverly Hills!

Joia aceasta, cea mai spectaculoasa vacanta a verii ia startul la Antena 1 alaturi de Anamaria Prodan si familia sa. Intr-un reality show incendiar, telespectatorii vor descoperii locatii de senzatie din SUA pornind din luxosul Las Vegas. Los Angeles si San Diego sunt alte doua destinatii pe care cei de acasa vor avea ocazia sa le vada in reality showul de la Antena 1.

Pe langa spectaculoasa vacanta americana, Anamaria se va trezi in Las Vegas si cu o surpriza de proportii, mai exact cu un cadou de sute de mii de euro. Mama ei, Ionela Prodan, s-a hotarat sa achizitioneze pentru Ana o extrem de luxoasa casa in America, fie in Las Vegas, fie in celebrul Beverly Hills, zona rezidentiala preferata de numeroase vedete de peste ocean. Valoarea proprietatii ar porni de la 250.000 de euro urcand si pana la 1.000.000 de euro.

Cum nu e o oferta pe care ar putea-o refuza, Anamaria si intreaga familie vor porni in cautarea casei perfecte, oferind si celor de acasa ocazia de a vedea proprietati din luxoasele zone rezidentiale americane.

Micile picanterii nu puteau lipsi intr-o astfel de situatie, Ana si mama ei ajungand la discutii in contradictoriu pornind de la achizitionarea acestei proprietati. Daca Ionela Prodan a insistat sa le ia copiilor o casa in Las Vegas sau Beverly Hills, fiica ei a fost de total alta parere cu privire la aceasta proprietate. Desi detine deja un apartament de lux in Trump Hotel, Ana ar mai fi achizitionat inca unul la un etaj superior si cu un view spectaculos pe Strip.

Afla mai multe pe site-ul emisiunii!

Recomandari