Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Carmen Minune, schimbare radicală de look! Fiica artistului și-a făcut un tatuaj

Adrian Minune va avea un șoc atunci când va vedea ce și-a făcut fata lui pe brațe. Carmen a optat pentru o schimbare de look radicală, fiind inspirată de la iubitul ei, Franco.

Adrian Minune va avea un șoc atunci când va vedea ce și-a făcut fata lui pe brațe. Carmen a optat pentru o schimbare de look radicală, fiind inspirată de iubitul ei, Franco.

Imaginea este de milioane, fanii sunt extaziaţi, dar oare ce va zice tăticul Adrian Minune? Nu de alta dar, artistul nu s-a arătat niciodată dornic de a se tatua, iar fata lui, Carmen şi-a umplut mâinile cu desene. Ce-i drept nu par a fi unele permanente.

Oricum nu e prima dată când Carmen face altceva decât îşi doreşte tatăl ei. Bunăoară, chiar dacă se zvoneşte că Adrian Minune nu l-ar avea foarte tare la inimă pe Franco, fata lui tot are o relaţie cu el.

Probleme în familia lui Adrian Minune! Carmen, fiica artistului, s-a îndepărtat din nou de cei dragi

Mărturie stau şi cele mai recente fotografii postate de artistă pe contul ei de pe o pagină de socializare, chiar aseară. Carmen şi Franco au ieşit la o îngheţată şi nu au ratat ocazia să se fotografieze când se îmbrăţişau sau se sărutau.

Recomandari