Catalin Zmarandescu a distrus masina de colectie a trupei Scorpions intr-o farsa de senzatie la “Plasa de stele”!

In timpul unui drive test, Catalin Zmarandescu a distrus aproape in totalitate o masina de lux apartinand trupei Scorpions, un superb si extraordinar de scump Corvette. Ramas fara masina in pustietate, luptatorul K1 s-a deplasat intr-o caruta si odata ajuns la destinatie s-a trezit luat la bataie de reprezentanta solistului de la Scorpions care l-a acuzat ca a accidentat masina. Brusc, luptatorul a devenit protagonistul unui scandal de proportii. Marti, 1 noimebrie, de la 20:15, la “Plasa de stele”, telespectatorii vor descoperi ce reactii a avut Catalin Zmarandescu int-o farsa de senzatie planuita cu atentie de maestrul Dan Negru!

Chemat sa faca un test drive cu masina solistului de la Scorpions, un Corvette de colectie, Catalin Zmarandescu a acceptat fara ezitare propunerea. Pana in acest punct nimic nu parea sa fie iesit din comun, mai ales ca luptatorul stia ca masina este un premiu pentru castigatorul pe tara al titlului K1 si ca toti luptatorii trebuie sa faca un test drive cu premiul.

Asadar, Catalin Zmarandescu s-a urcat in masina cu reprezentanta solistului de la Scorpions si dupa cateva minute in care i s-a cerut sa se supuna unor reguli impuse de detinatorii masinii, luptatorul a rugat-o sa-l lase sa mearga singur. Dupa ce i-a lasat senzatia ca cedeaza foarte greu, actrita care a intrerpretat rolul reprezentantei solistului de la Scorpions i-a oferit lui Catalin Zmarandescu confirmarea mult dorita.

Aflat in padure, fara nimeni prin preajma, luptatorul va ramane singur la volan, cu gandul ca in curand va testa masina la adevarata ei capacitate. Ceea ce nu stia insa Catalin era faptul ca masina raspundea printr-o telecomanda si la comenzile echipei de la "Plasa de stele". Astfel, cand un complice la farsa a apasat pe buton, motorul masinii s-a blocat, iar victima farsei a ramas in drum, fara picior de om prin preajma.

Solutia a aparut insa in scurt timp: o caruta aflata in trecere. Planul lui Catalin Zmarandescu era de a ajunge inapoi la reprezentanta si de a o conduce catre locul unde se blocase masina. In momentul in care va pleca de langa masina, fara stirea lui, mica defectiune tehnica se va transforma intr-un dezastru de proportii! Cat timp luptatorul se va afla in caruta, echipa emisiunii "Plasa de stele" va schimba complet fata Corvette-ului, in asa fel incat sa para ca a existat un impact frontal cu un copac: au fost inlocuite parbrizul, capota, farurile, rotile si alte parti din masina. Pentru ca impactul sa para real, echipa a adus si un copac pe care l-a culcat peste masina.

In momentul in care Catalin Zmarandescu va ajunge la fata locului cu reprezentata, va izbucni un intreg scandal, ea acuzandu-l ca a facut un accident si ca a mintit-o spunandu-i ca masina are de fapt o mica defectiune tehnica. In plina cearta, reprezentanta va sari chiar sa-l loveasca pe luptator, dupa ce a facut tot posibilul sa-l gaseasca vinovat de distrugerea pretioasei masini.

Cum a reactionat Catalin Zmarandescu in aceasta situatie incredibila, telespectatorii vor vedea marti, 1 noiembrie, de la 20.15, la "Plasa de stele".

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri