Cel mai asteptat show matrimonial, "Mireasa pentru fiul meu", din toamna la Antena 1

Sute si sute de romani au participat la castingul “Mireasa pentru fiul meu”. Cel mai asteptat show de dating din Romania se pregateste sa ia startul la Antena 1. Dupa un prim pas in care s-a comunicat catre telespectatorii fideli ai formatului ca show-ul vine la Antena 1 din aceasta toamna, emisiunea a carei gazda va fi Mirela Boureanu Vaida se va numi „Mireasa pentru fiul meu”.

Reality show-ul matrimonial care a reusit sa creeze dependenta timp de cinci sezoane in randul telespectatorilor din Romania, vine mai aproape, la Antena 1. Formatul de succes international „May I call you mom?" vine la Antena 1 sub numele de „Mireasa pentru fiul meu".

Frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida marturiseste cu incantare ca „Mireasa pentru fiul meu" este unul dintre proiectele sale prioritare si promite surprize de proportii: „Va fi un sezon spectaculos, revolutionar, mult peste ceea ce exista la ora actula in materie de reality show-uri in Romania si in lume".

Caravana „Mireasa pentru fiul meu" a strabatut tara in lung si in lat in cautarea concurentilor care vor sa-si puna pirostriile in cadrul celui mai iubit show matrimonial din Romania. Sute si sute de romani din toate colturile tarii au venit cu sufletul deschis la castingul „Mireasa pentru fiul meu", in speranta ca isi vor gasi jumatatea. Cel mai asteptat show matrimonial din Romania va va aduce din nou in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans si multe provocari.

Ultimele știri