Antena Căutare

Chef Sorin Bontea: “Hell's Kitchen va arăta ce înseamnă viața unui bucătar”

„Hell’s Kitchen“ ce urmează a fi difuzat în toamnă la Antena 1, este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.

„Hell’s Kitchen“ ce urmează a fi difuzat în toamnă la Antena 1, este o competiţie culinară spectaculoasă, un show dinamic, dus la alt nivel, dedicat bucătarilor profesionşti.


Chef Sorin Bontea a făcut primele declarații în legătură cu așteptările pe care le are de la cei care vor să câștige: “Hell's Kitchen va arăta ce înseamnă viața unui bucătar. Cea făcută bine, la nivel foarte, foarte mare.
Pentru mine, un concurent care vrea să câștige Hell's Kitchen, marele premiu, trebuie să arate în primul rând că știe să gătească, că știe foarte multe despre produse în general, să știe să comunice, să se miște foarte repede, să fie deschis la nou, să aibă imaginație. Și să te placă chef-ul!”

Adevărata luptă în bucătărie începe în această toamnă la Antena 1. Cei trei chefi de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu promit un show de zile mari.

Vezi AICI ce așteptări are Chef Florin de la concurenții Hell's Kitchen

Vezi AICI ce surprize pregătește Chef Cătălin Scărlătescu

Înscrie-te pe casting.a1.ro pentru a participa la cel mai așteptat show culinar!

Vezi mai multe detalii despre înscriere AICI!

Toate şansele se adună la SuperBingo Metropolis!... "Te pui cu blondele?" difuzează în exclusivitate imagini cu Pepe de acum 20 de ani...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x