Căutare Live

Christina Aguilera i-a purtat noroc! Dalma Kovacs a câştigat a XII-a ediţie a showului "Te cunosc de undeva"

Un moment emoţionant răsplătit cum se cuvine de juriu şi de ceilalţi concurenţi i-a adus Dalmei succesul în cea de-a 12-a ediţie "Te cunosc de undeva"

Un moment emoţionant răsplătit cum se cuvine de juriu şi de ceilalţi concurenţi i-a adus Dalmei succesul în cea de-a 12-a ediţie "Te cunosc de undeva"!

Cei 1.000 de euro oferiţi de Antena 1 pentru câştigătorul fiecărei ediţii au fost donaţi de Dalma doamnei Tasia Bourceanu, din Galaţi, bunică a doi copilaşi minune, care au rămas fără mamă şi trăiesc dintr-o pensie mult prea mică. Acest caz este susţinut de fundaţia "Mereu Aproape"!

Toate transformările sunt pe site-ul "Te cunosc de undeva"

Mai graţios ca niciodată, Mike Diamondz s-a transformat în Toni Salazar... BUNĂ DIMIII! Flavia, Roxana și Andreea, fostă concurentă X Factor, exerciții de pilates incendiare!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri