Căutare Live

CNA a aprobat modificarea licenţei Realitatea Plus

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care nu a mai prelungit marţi licenţa postului Realitatea TV, a aprobat însă modificarea licenţei Realitatea Plus, operată de compania Geopol International, a lui Cozmin Guşă.

Potrivit paginademedia.ro, Realitatea Plus va avea aceeaşi emisie ca cea pe care Realitatea TV a avut-o până acum. Pe de altă parte, postul nu este în lista must carry şi nu se află în grilele tuturor cabliştilor, aşa cum era Realitatea TV.

Din datele prezentate de biroul tehnic al CNA, postul este prezent în grila unor mici cablişti şi sunt în discuţii cu UPC şi RCS.

CNA nu a mai prelungit licenţa postului Realitatea TV, post înfiinţat în 2001. Realitatea Media, aflată în insolvenţă de opt ani, nu are un plan de reorganizare aprobat, nu a putut depune certificatul fiscal necesar prelungirii licenţei audiovizuale.

Sursa : news.ro

Realitatea TV se închide din 30 octombrie. CNA nu i-a mai prelungit licenţa... Mihaela Calin se întoarce la Observator: "Ii multumesc lui Petru zi de zi"...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri