Căutare Live

„Comorile” ispitei. Una dintre cele mai frumoase personaje de la „Insula Iubirii”, pictorial fără perdea!

Toate ispitele feminine de la "Insula Iubirii" au siluete de invidiat şi şi-au etalat pe parcursul emisiunii formele voluptoase, însă Cătălina continuă să facă ravagii şi după ieşirea din show

Toate ispitele feminine de la "Insula Iubirii" au siluete de invidiat şi şi-au etalat pe parcursul emisiunii formele voluptoase, însă Cătălina continuă să facă ravagii şi după ieşirea din show.

Cătălina Manole a fost una dintre ispitele care au atras privirile mai multor concurenţi. Fizicul ei şi gingăşia l-au făcut pe Alin să se îndrăgostească şi să vrea să dea o şansă relaţiei cu ea.

Cele mai recente fotografii postate de Cătălina pe Facebook au strâns sute de like-uri. Tânăra pozează ca un adevărat model, în ipostaze din ce în ce mai sexy. "Frumoasă!" Genială! Mă bucur că eşti fericită!",i-au scris admiratorii.

Vezi o galerie foto incendiară AICI.

Gina Pistol a mers aproape 1000 de kilometri pe jos pe El Camino!... Final 4 iUmor într-un spectacol de comedie și magie!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri