Căutare Live

„Comorile” ispitei. Una dintre cele mai frumoase personaje de la „Insula Iubirii”, pictorial fără perdea!

Toate ispitele feminine de la "Insula Iubirii" au siluete de invidiat şi şi-au etalat pe parcursul emisiunii formele voluptoase, însă Cătălina continuă să facă ravagii şi după ieşirea din show

Toate ispitele feminine de la "Insula Iubirii" au siluete de invidiat şi şi-au etalat pe parcursul emisiunii formele voluptoase, însă Cătălina continuă să facă ravagii şi după ieşirea din show.

Cătălina Manole a fost una dintre ispitele care au atras privirile mai multor concurenţi. Fizicul ei şi gingăşia l-au făcut pe Alin să se îndrăgostească şi să vrea să dea o şansă relaţiei cu ea.

Cele mai recente fotografii postate de Cătălina pe Facebook au strâns sute de like-uri. Tânăra pozează ca un adevărat model, în ipostaze din ce în ce mai sexy. "Frumoasă!" Genială! Mă bucur că eşti fericită!",i-au scris admiratorii.

Vezi o galerie foto incendiară AICI.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Final 4 iUmor într-un spectacol de comedie și magie!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri