Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Concurenta „Te cunosc de undeva!”, Dalma Kovacs, inconjurata de cele mai bizare animale de companie

Dalma Kovacs, concurenta in cel de-al patrulea sezon “Te cunosc de undeva?”,  show care va lua startul maine, 7 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1, are doua animale de companie inedite. Dupa cum ea a marturisit, dihorii sunt cei care ii pazesc casa in zilele in care este plecata. “Sunt o combinatie intre caine si pisica. Sunt foarte jucausi, ne iau de degete, ne lasa sa-i mangaiem, ascund lucruri prin casa si isi fac vizuine sub canapea.”

Frumoasa artista are hamuri speciale pentru animalutele ei de companie, cu ajutorul carora le plimba prin parc. Este foarte atasata de cei doi dihori ai ei, motiv pentru care le-a amenajat special o camera a lor. Dalma petrece mult timp jucandu-se cu Ursula si Chilly-Willy “Imi sunt foarte dragi si, in plus, trebuie sa ma joc mereu cu ei, altfel intra in depresie. Sunt niste animale care se ataseaza foarte mult de oameni.” A existat totusi un moment in care Dalma a crezut ca va ramane cu un singur dihor, si asta pentru ca unul dintre ei a cazut de la etajul al treilea, direct pe pe ciment. Totul s-a terminat doar cu o sperietura, dupa ce medicul veterinar a confirmat faptul ca dihorul neastamparat nu a patit nimic grav.

Pe Dalma o puteti urmari la “Te cunosc de undeva?”, emisiune prezentata de Alina Puscas si Cosmin Selesi, in fiecare sambata, incepand din 7 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Ea le-a promis telespectatorilor ca va avea transformari spectaculoase alaturi de Maria Buza, Pepe, Anda Adam, Ellie White, Matteo, Mike Diamondz si Jean de la Craiova.

Recomandari