Căutare Live

Concurentii X Factor sarbatoresc dragostea alaturi de Romantic FM. Irina Florea, Cristian Parmac si Refresh super concert

De Valentine’s Day, concurentii X Factor sarbatoresc dragostea in stil autentic, alaturi de cel mai romantic radio, Romantic FM. In aceasta seara, Irina Florea, baietii de la Refresh si Cristian Parmac dedica cele mai frumoase cantece de dragoste tuturor romanilor veniti sa celebreze iubirea prin muzica, nu zgomot.

Bucurestenii vor avea o seara speciala la Bucuresti Mall, oferita de Radio Romantic. Starea de bine, muzica romantica, relaxarea, dansul, concursurile cu premii speciale, dar si multe alte surprize ii vor astepta pe toti indragostitii intr-o zi care este doar a lor. Tot in aceasta seara, la evenimentul oferit de Radio Romantic indragostitilor vor concerta si trei dintre finalistii X Factor. Irina Florea, Cristian Parmac si Refresh urca asta seara pe scena pentru a le canta bucurestenilor cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile.

Initial, pe lista invitatilor se aflau si cei de la T&L insa conditiile meteo i-au impiedicat sa ajunga in Bucuresti. Tot vremea capricioasa a venit insa si cu solutia. Cristian Parmac cel care trebuia sa ii insoteasca pe Razvan si Dani la Pufstock, evenimentul planificat de Antena 1 pentru Valentine's Day, a fost fortat si el sa ramana in Bucuresti, Pufstock amanandu-se din pricina vremii pentru ziua de Dragobete, pe 24 februarie.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Neatza a vandut decorul emisiunii de azi pentru a-i ajuta pe oamenii prinsi sub nameti... Andrei Leonte si-a lansat azi primul single...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri