Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Connect-R si Alex Velea ies la agatat in prima editie a emisiunii “In puii mei”

Duminica, 16 octombrie, “In puii mei” revine la Antena 1 cu un nou sezon de umor, muzica, momente inedite si multe surprize. In prima editie, in platoul emisiunii vor veni Connect-R, interpretat de Mihai Bendeac si Alex Velea, interpretat de Gabi Costin, doua personaje noi ale showului, care vor aprinde spiritele si vor starni hohote de ras!

Barbati irezistibili, cei doi isi vor pune in practica tacticile de cucerire si vor incerca sa agate o domnisoara. Procesul ar putea fi totusi destul de anevoios, mai ales ca au pus ochii pe o tanara aflata intr-un restaurant de fite. Ce mijloace vor folosi Connect-R si Alex Velea pentru a o cuceri si cum va evolua povestea lor, telespectatorii vor descoperi duminica aceasta, in prima editie a emisiunii "In puii mei"!

Supercomedia revine la Antena 1! Telespectatorii sunt asteptati din nou la o portie sanatoasa de distractie alaturi de indragitele personaje ale emisiunii "In puii mei", dar si de o serie de personaje noi, cu povesti la fel de savuroase si amuzante ca cele din sezoanele anterioare.

Pe langa acest nou sezon al emisiunii "In puii mei", Mihai Bendeac pregateste si alte surprize. Joi, 13 octombrie si vineri, 14 octombrie, actorul va juca pe scena teatrului "Metropolis" in piesa "Doi pe o banca" de Aleksandr Ghelman, in regia lui Emanuel Parvu. Telespectatorii pot afla mai multe informatii despre Mihai Bendeac si emisiunea "In puii mei", accesand site-ul http://inpuiimei.a1.ro/ si pagina de Facebook www.facebook.com/inpuiimei.antena1

Recomandari