Căutare Live

Connect-R și Misha, escapadă romantică la Paris! Au sărbătorit un an de la căsătorie în orașul îndrăgostiților

Sunt mai frumoși ca niciodată, căci radiază de fericire. Connect-R și Misha se iubesc la nebunie, iar acum s-au bucurat de clipe magice petrecute împreună, căci au fugit la Paris.

Sunt mai frumoși ca niciodată, căci radiază de fericire. Connect-R și Misha se iubesc la nebunie, iar acum s-au bucurat de clipe magice petrecute împreună, căci au fugit la Paris.

Au lăsat-o pe micuța Maya acasă, și-au făcut bagajele și au plecat pe meleaguri franceze, acolo unde au vrut să ciocnească un pahar de şampanie în cinstea iubirii lor.

Anul trecut cei doi au ales să-şi unească destinele printr-o nuntă extrem de elegantă şi frumoasă, iar acum, la un an de marele eveniment, Connect-R şi-a surprins superba soţie cu o escapadă în oraşul luminilor. Cei doi îndrăgostiţi au profitat de frumuseţea locului, s-au plimbat şi au făcut poze tocmai la Turnul Eiffel.

Chiar dacă este ocupat cu concertele se pare că artistul găseşte mereu timp pentru familia lui frumoasă. Ehe, cu aşa soţ, Misha e o norocoasă.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Liliana, concurentă la ”Mireasă pentru fiul meu, îngrozită la gândul că fostul iubit ar putea reveni în viaţa ei!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri