Căutare Live

Cosmin Selesi a concurat la „Cupa Transalpina” de schi! A iesit ultimul, fiind intrecut si de un domn de 75 de ani!

Cosmin Selesi, unul din prezentatorii super-showului de divertisment „Te cunosc de undeva!” difuzat in fiecare sambata, de la 20:30, la Antena 1, a ales sa paraseasca Bucurestiul in acest weekend.

Alaturi de sotia sa Irina, actorul a petrecut clipe minunate pe Transalpina si a participat si la concursul de schi „Cupa Transalpina” pentru adulti, editia a II-a.

„M-am pregatit foarte mult pentru a cuceri acest nesperat ultim loc. Am fost la limita sa castig, dar am fost depasit de un domn in varsta de 75 de ani pe care, lasand gluma la o parte, il apreciez. Mi-am atins scopul insa scopul: m-am distrat pe cinste!” a declarat haiosul prezentator.

Steven Seagal aduce "Teroare in zori"! Dar deznodamantul e seara, la Antena 1, de la 20:30!... Mihai Bendeac a sarutat o coregrafa de la "Romania Danseaza"!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri