"Plasa de stele": CRBL a intrat pe mana unor puscariasi!

CRBL a trait, de curand, cea mai teribila spaima a vietii lui. Fratele sau, complicele emisiunii “Plasa de stele”, difuzata miercuri (30 ianuarie) la Antena 1, de la ora 20,30, l-a dus cu masina, ca din intamplare, sa vada un teren in afara Bucurestiului. Si exact atunci...

[...] un avion s-a prabusit, aproape de autoturismul in care se aflau. CRBL n-a stat mult prea ganduri, a sarit sa ajute oamenii prinsi in carlinga, punandu-si viata in pericol. Pasagerii erau insa puscariasi, politistii care ii supravegheau erau, conform scenariului farsei, raniti grav, iar artistul, in ciuda intentiilor laudabile, a vazut cum, intr-o secunda, circumstantele I se intorc impotriva, in ciuda rolului de inger pazitor.

“Nu-mi vine sa cred ca am fost pacalit inca o data si nu ma asteptam de la fratele meu sa-mi faca una ca asta. Ma consolez cu gandul ca nimeni nu si-ar fi dat seama, pentru ca machiajele au fost exceptionale. Acum imi pare rau ca, din cauza nervilor si-a spaimei, n-am mancat si eu o felie de tort”.

Nici Florin de la Hi-Q n-a scapat nepacalit. Prezent la castingul pentru vocea leului din Madagascar 4, organizat, desigur, de producatorii Plasei de stele, el constata ca fisa postului este mult mai incarcata decat si-ar fi imaginat, asta insemnand ca trebuia sa stie sa imite puzderie de alte salbaticiuni, dar si sa-l care pe actorul complice in carca.

Copiii sunt, si in aceasta editie, adorabili in situatiile inedite in care sunt pusi de producatorii show-ului “Plasa de stele”. De data aceasta, un clovn, aflat la televizor, “scapa” un popic in camera in care se aflau cei mici. Cum reactioneaza pustii cand artistul li se adreseaza direct din micul ecran, telespectatorii vor afla urmarind show-ul miercuri, la Antena 1, de la 20:30.

Foto: Gabriela Arsenie

Ultimele știri