Antena Căutare

Cristian Brancu, despre cea mai cumplită farsă din viaţa lui: “Am văzut-o în rochie de mireasă. Am simţit cum cade cerul pe mine! O iubeam!”

În fiecare an, în prag de 1 aprilie, prezentatorul emisiunii “Agenţia VIP”, de la Antena Stars, Cristian Brancu, retrăieşte una dintre cele mai “grele” farse din viaţa lui. “Am fost dus de nas o dată în viaţa mea, dar în cel mai frumos mod.

În fiecare an, în prag de 1 aprilie, prezentatorul emisiunii “Agenţia VIP”, de la Antena Stars, Cristian Brancu, retrăieşte una dintre cele mai “grele” farse din viaţa lui. “Am fost dus de nas o dată în viaţa mea, dar în cel mai frumos mod.

„O cunoscusem pe Oana pe 21 ianuarie 2008, chiar în platoul emisiunii “Agentul VIP”. Ne îndrăgostiserăm până în măduva oaselor, dar, vreme de câteva zile, am vorbit doar la telefon, fără să ne vedem. Vineri, 25 ianuarie, ţin minte şi acum, urma să prezint o gală a mireselor VIP, în cadrul unui târg de nunţi şi am invitat-o să ne vedem acolo. A spus mai întâi <<da>>, dar apoi a inventat o scuză, motivând că nu mai poate ajunge!”, îşi aminteşte amuzat Cristian Brancu.

Ce a urmat după, depăşeşte orice închipuire: “Iată-mă la Romexpo, pe scenă, când colega mea de prezentare, Adriana Bahmuţeanu, care acum îmi e colegă şi la “Agenţia VIP’, anunţă: <<următoarea mireasă a serii…Oana Turcu!>> Am simţit cum cade cerul pe mine! Când am văzut-o în rochia de mireasă, mi s-a tăiat respiraţia. A ştiut tot timpul, dar nu mi-a spus nimic. Apoi mi-a povestit cum s-a ascuns prin culise, să nu o văd. A fost cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea, până în acel moment”, povesteşte îndrăgitul prezentator, despre prima întâlnire cu viitoarea sa soţie. “Exact nouă luni mai târziu, pe 25 octombrie 2008, Oana îmbrăca iar rochia de mireasă, de data aceasta chiar la nunta noastră, în Biserica Sfântul Gheorghe din Ierusalim”, a completat prezentatorul emisiunii “Agenţia VIP”, difuzată de luni până vineri, de la 22:00, la Antena Stars.

Ana Iorga se alătură echipei "În premieră": „Să rafinezi o idee alături de Carmen Avram înseamnă o bucurie ter...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x