Căutare Live

Cristian Parmac canta la Iasi la cea mai mare bataie cu perne din Romania

Au mai ramas doar doua zile pana la Pufstock, cea mai mai bataie cu perne organizta de Antena 1 de Valentine’s Day in trei dintre cele mai mari orase ale tarii: Iasi, Constanta si Cluj. Cristian Parmac va fi alaturi de moldoveni si va concerta pe 14 februarie in Iulius Mall Iasi la Pufstock.

Si in acest an, Antena 1 ii provoaca pe romani la Pufstock, cea mai mare bataie cu perne din Romania. De Valentine's Day, Antena 1 si vedetele sale celebreaza dragostea intr-un mod original si distractiv, in trei dintre cele mai importante orase ale Romaniei. Alaturi de indragostitii inarmati cu iubire si o perna vor fi si trei dintre finalistii X Factor.

Cristian Parmac va concerta marti, de la ora 15.00 in Iulius Mall din Iasi, acolo unde mestrii de ceremonie vor fi Razvan si Dani.

Alin Vaduva ii va insoti pe Dan Capatos si pe colegii sai de la Un show pacatos la Constanta, iar Diana Hetea va canta la Cluj, acolo unde Burlacul Vladimir Draghia ii va invita pe ardeleni sa se bata cu perne.

De la evenimentul dedicat de Antena 1 iubirii nu vor lipsi nici premiile. Astfel, cei care vor veni in Iasi, Cluj si Constanta la Pufstock vor putea castiga excursii in doi la munte, cine romantice, vouchere de cumparaturi, abonamente duble la un renumit centru de sport si intretinere din Romania, dar si altele.

Cei care insa nu vor fi in Cluj, Iași sau Contanta, pot sa tina dragostea in puf pe Facebook, pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/pufstock sau pe site-ul dedicat: www.pufstock.a1.ro. De asemenea, acestia vor putea urmari cum decurge evenimentul in interventiile live de la Observatoarele zilei de marti si din emisiunea Acces Direct.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

In februarie, tine dragostea in puf cu Antena 1. Din cauza conditiilor meteo, Pufstock se amana pentru Dragobete!... Diana Hetea canta la Cluj la cea mai mare bataie cu perne din Romania...
Ultimele știri