Cristian Parmac este primul concurent care paraseste galele X Factor. Romanii au stat in weekend cu ochii pe Antena 1

Weekend de top la Antena 1. Prima gala X Factor a facut sambata seara ca muzica buna sa se auda live la Antena 1. O medie de aproape 800.000 de telspectatori din mediul urban au stat cu ochii pe cei 12 finalisti si nu putini au fost aceia care si-au votat preferatii. Duminica seara, deznodamantul voturilor a fost anuntat. Cristian Parmac este primul concurent care paraseste galele X Factor. Antena 1 a fost preferata romanilor in weekend. Gala X Factor si In puii mei s-au impus lider detasat de audienta in intervalul lor orar.

Cei 12 finalisti X Factor au stralucit la propiru sambata seara intr-un spectacol de senzatie: prima gala live X Factor. Voci extraordinare, coregrafii senzationale, un decor spectaculos, cea mai mare scena de sticla din Romania, artisti in devenire cu look de super star. Acestea au fost coorodnatele primei gale live X Factor difuzata sambata de Antena 1, gala care s-a impus primul loc in preferintele telespectatorilor, cu un rating mediu de 7.1 procente si o cota de piata de 19.5% in randul targetului 15-54 urban.

Pentru prima data la X Factor, telespectatorii au avut un cuvant de spus. De sambata seara pana duminica la incheierea televotingului, telespectatorii si-au putut vota favoritii. Publicul a salvat 10 concurenti, insa ultimii doi care au insumat cele mai putine voturi au fost nevoiti sa intre in confurntare directa. Fiecare a avut de interpretat un cantec de salvare, iar juriul a ales de aceasta data cine va fi cel care va merge mai departe, salvandu-l. Numele celor salvati si ale celor doi concurenti pasibili de eliminare au fost anuntate aseara, live, in cadrul X Factor Decizia.

Cristian Parmac si Ovidiu Nae au fost cei care au trebuit sa demonstreze inca o data daca merita sau nu sa ramana in gale. Mentorul primului a fost Adrian Sina, mentorul celui de-al doilea este, in continuare, Mihai Morar. Cristian Parmac este cel care a parasit competitia, insa a facut-o cu fruntea sus, in apaluzele juratilor, colegilor si publicului. Decizia finala i-a aprtinut Paulei Seling si, desi prestatia lui Cristian de aseara a fost foarte buna, Paula nu a fost convinsa ca are sanse mai departe si l-a salvat pe Ovidiu Nae.

Alegerea nu a fost deloc usoara. Tensiunea a les cote maxime, Paula a anuntat decizia cu lacrimi in ochi, concurentii au plans in momentul despartirii, Cristian a fost emotionat si trist ca a trebuit sa renunte, cel putin pentru moment, la visul lui. Cu toate acestea, declara fara urma de indoiala ca X Factor a fost o experienta extraordinara si ca, intr-un fel, se astepta la aceasta decizie, constient fiind ca prestatia lui din seara galei nu a fost cea mai buna.

Show-ul de aseara a fost urmarit in minutul de aur 22.08 de722.000 de romani din mediul urban. Tot duminica seara, pe scena X Factor a cantat Oceana. Artista a interpretat melodia care a facut-o cunoscuta in intreaga lume, Cry, Cry, a salutat publicul roman si a glumit cu Razvan si Dani, prezentatorii show-ului.

In competitie mai sunt acum 11 concurenti. Tensiunea creste pe masura ce numarul lor devine tot mai mic. Cum vor evolua in continuare, telespectatorii vor putea vedea urmarind in fiecare sambata de la 20.20 si duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

Duminica seara, Antena 1 a difuzat si In puii mei. Show-ul lui Mihai Bendeac s-a impus si de aceasta data pe primul loc in clasamentul de audienta cu o medie de 714.000 de telespectatori din mediul urban. In puii mei a inregistrat un rating mediu de 6.7 procente si o cota de piata de 17.2% la nivelul targetului 15-54 urban, in vreme ce programul difuzat de Pro Tv in acelasi interval a atins doar 15% cota de piata si 5.8%audienta medie.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri