Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Cu cartoanele de bingo în buzunar la meciul cu U. Cluj - Şahtior Doneţk, a câştigat un Duster la SuperBingo!

Ioana Peştean din jud. Sălaj a câştigat o Dacia Duster duminică 7 septembrie la SuperBingo Metropolis! În ciuda a tot ceea ce îi spuneau apropiaţii, ea a continuat să joace şi a câştigat!

Ioana Peştean din jud. Sălaj a câştigat o Dacia Duster duminică 7 septembrie la SuperBingo Metropolis! În ciuda a tot ceea ce îi spuneau apropiaţii, ea a continuat să joace şi a câştigat!

“Mă uit mereu la emisiune, dar săptămâna asta am fost pe stadionul din Cluj să ajut pe cineva să vândă băuturi. Când am plecat de acasă, mi-am luat cartoanele cu mine şi la controlul de la stadion mi-am lăsat rucsacul. Mi-am luat doar telefonul şi cartoanele de la bingo la mine. Când am fost sunată, totul mi se părea şocant. Nu-mi venea să cred!”, povesteşte Ioana.

După ce a închis telefonul şi-a anunţat familia şi prietenii care nu au crezut-o iniţial, mai ales că toţi aceştia i-au spus să nu mai joace. Ea a continuat şi le-a spus că nu se opreşte până nu câştigă:
“Acum chiar nu mă mai opresc. Mai vreau să câştig!”, adaugă ea.

În vârstă de 25 de ani, ea este studentă la Universitatea din Cluj la Facultatea de Horticultură, specializarea Silvicultură şi îşi va aminti toată viaţă de ziua de 7 septembrie.

“Am avut foarte mari emoţii. Nici nu auzeam foarte bine şi parcă nici mie nu-mi vine să cred că am câştigat”, ne mai spune Ioana.

La SuperBingo Metropolis este singurul joc unde câştigi pe bune!

Ia-ţi Dubla Norocoasă - cartoane albastre şi portocalii - pentru partida din 14 septembrie unde poţi câştiga premii adevărate!

Te aşteaptă peste 100.000 de Euro Premiul de Bingo Acumulat la bila maximă 51 sau premiul săptămânal de SuperBingo în valoare de 100.000 de lei!

Iar pe 28 septembrie pregăteşte-te pentru cea mai tare Partidă Aniversară!

Super 5 Ani de SuperBingo Metropolis se sărbătoreşte alături de jucători, cărora le sunt pregătite cele mai tari premii: 50 de premii telefonice, 500.000 de lei premiul de Bingo Acumulat, 5.000.000 de euro puşi în joc!

O toamnă adevărată a început la SuperBingo Metropolis iar aceasta continuă cu super premii! În plus, cine are cartoane aniversare la premiile telefonice din 14 septembrie câştiga suplimentar minim 5.000 de lei!

Recomandari