Căutare Live

Cu decolteul larg deschis! Cătălina, ispita blondă de la „Insula Iubirii”, mai provocatoare ca niciodată!

A frânt multe inimi atât pe insulă cât și în afara ei, iar când apare în public reușește să se facă remarcată grație ținutelor provocatoare

A frânt multe inimi atât pe insulă cât și în afara ei, iar când apare în public reușește să se facă remarcată grație ținutelor provocatoare.

Fotografiile postate pe internet în ultima vreme ne arată o Cătălina dezinhibată și cu vestimentații sexy, care face ravagii printre prietenii virtuali ai ispitei, aceștia postând zeci de comentarii admirative.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Detalii neştiute din trecutul amoros al Laviniei au ieşit la lumină: "A venit DIICOT-ul peste noi"...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri