Căutare Live

Dalma Kovacs a facut petrecere latino, in rolul Gloriei Estefan

Dalma Kovacs a intrat pe ritmuri latino in platoul „Te cunosc de undeva!”, odata cu transformarea ei in Gloria Estefan. A fost „Paty time”, iar concurenta a impresionat cu vocea si atmosfera vesela pe care a creat-o.

Diferenta dintre vocea Dalmei si cea a Gloriei Estefan a fost aproape insesizabila, dupa cum au observat membrii juriului.

„Am inchis ochii si a fost vocea Gloriei Estefan”, a declarat Ozana Barabancea.

Si Aurelian Temisan i-a apreciat foarte mult prestatia: „Poti linistita sa pui in repertoriul tau de zi cu zi doua-trei melodii de-ale Gloriei Estefan pentru ca iti vin manusa”.

Aici poti urmari si celelalte prestatii din concurs!

Say you, say Mike Diamondz: Artistul a fost mai cuceritor decat Lionel Richie, la "Te cunosc de undeva!"... Hay, chihuahua: Jean de la Craiova, fata in fata cu limba engleza, in rolul lui DJ Bobo...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri