Căutare Live

Dan Negru a venit cu fiica sa în platoul Observatorului, după ce a cucerit românii de Revelion: "Îți place, tăticule?"

2020 a fost Revelionul cu numărul 20 pentru Dan Negru, campionul absolut al divertismentului din România. De două decenii, este liderul spectacolelor în noaptea dintre ani. La fel a fost şi acum, când aproape trei milioane şi jumătate de români au trăit emoţia la Antena 1 şi au bătut recordul de audienţă. Vedete din toate generaţiile au răspuns provocării măştilor.

Fiica lui Dan Negru, în platoul Observatorului

Captură video

Revelionul starurilor, prezentat pentru al 20-lea an consecutiv de Dan Negru, a adus în fața telespectatorilor zeci provocări şi tot atâtea vedete. Multe, ascunse în spatele unor măşti spectaculoase.

Dan Negru, cu fiica în platoul Observatorului

Dan Negru a fost invitatul special al Andreei Berecleanu, la Observator, după ce programul său de Revelion a cucerit românii pentru al 20-lea an consecutiv. Negru a glumit pe seama ridurilor și a explicat cum unii telespectatori i-au mărturisit că au crescut cu el.

"Am făcut Revelioane și cu Gică Petrescu și cu Dorian Popa", a spus Dan Negru.

Liderul audiențelor din noaptea de Revelion a fost însoțit de fiica sa, în platoul Observatorului.

Măști spectaculoase și vedete îndrăgite, la Revelionul Starurilor

Simona Gherghe a întruchipat-o pe Rafiki, maimuța din Lion King. Şi Petre Roman a răspuns provocării şi a intrat în rolul Iepurelui din Alice în Țara Minunilor. Antonia a fost spectaculoasa vrăjitoare Ursula, din Mica Sirenă, pe care nici iubitul ei, Alex Velea, nu a reuşit să o recunoască.

Sofia Vicoveanca a fost încă o provocare pentru vedete. Nimeni nu a recunoscut-o în spatele măştii de Baba Cloanţa.

Fosta campioană olimpică la atletism, Gabriela Szabo, a întruchipat-o pe Betty Boop, iar Adelina Pestrițu s-a transformat în Imelda din filmul animat "Coco". Rolul motanului încălţat i-a revenit lui Dorian Popa, în timp ce Manuela Hărăbor a intrat în pielea personajului Maleficent.

Cristi Minculescu, Marius Ţeicu, Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Ruby, Anna Lesko şi Irina Loghin sunt doar mică parte dintre artiştii care au urcat pe scena Revelionului Starurilor. Pe primul loc în clasamentul audienţelor au fost şi ediţiile Observator, care au adus în casele românilor ultimele ştiri din 2019

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Iepurele? Nimeni nu a reușit să recunoască personajul din Alice în Țara Minunilor... Serialul-fenomen „Clona” şi „Îngeraşul” vor putea fi urmărite la Happy Channel...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri