Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Dan Negru dezvaluie Farsa anului 2011 intr-o editie de senzatie „Plasa de stele”

Astazi, 27 decembrie, de la 20:20, Dan Negru incheie un super sezon Plasa de stele, sezon in care a ramas neclintit din pozitia de lider al divertismentului. Dupa ce in 2011 vedetele au trait emotii incredibile la “Plasa de stele”, telespectatorii au votat pe pagina de Facebook a emisiunii victima anului, urmand ca in aceasta seara Dan Negru sa dezvaluie „Farsa anului 2011”. Romanii ii vor putea fi alaturi campionului divertismentului si de Revelion, cand Negru ii intampina la cumpana dintre ani cu un Revelion de poveste.

La final de sezon, Dan Negru le-a pregatit telespectatorilor o editie de colectie Plasa de stele. Echipa a organizat pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii un sistem de vot prin care romanii au ales cele mai tari farse ale anului. Rezultatele vor fi anuntate in editia din aceasta seara, de la 20:20, tot atunci cand telespectatorii vor avea ocazia sa revada cele mai spectaculoase momente de pana acum.

Cascadorii, explozii si farse care au depasi taramurile mioritice sunt doar cateva dintre elementele care i-au facut pe telespectatori sa stea in fiecare de marti cu ochii pe Antena 1. Printre vedetele care au cazut in plasa lui Negru in acest sezon s-au numarat Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Nae si Vasile, Viorica Macovei, Delia Matache, Dana Savuica sau Ionita din Clejani.

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, aflat mereu pe primele locuri in preferintele telespectatorilor, Dan Negru este la randul sau lider in ceea ce priveste numarul de formate pe care le-a moderat cu succes, fiind chiar demn de un record cu editiile de Revelion prezentate. Timp de patru sezoane ale emisiunii "Plasa de stele", carismaticul Dan Negru a reusit sa le ofere celor de acasa farse extraordinar de creative, imagini spectaculoase si reactii incredibile.

Dan Negru le da din nou intalnire romanilor la cumpana dintre ani si ii invita sa petreaca impreuna un Revelion de poveste. Din 2001, romanii au ales sa petreaca revelionul alaturi de Antena 1 si campionul divertismentului, de Dan Negru.

Recomandari