Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dan Negru – primul moderator roman care filmeaza un show exclusiv intr-un platou din strainatate

Dan Negru, campionul divertismentului, le aduce telespectatorilor in aceasta toamna un nou format de succes international – "Cu banii jos", un gameshow care va revolutiona industria show-urilor de cultura generala din Romania. Filmarile vor avea loc intr-un decor grandios din Turcia, astfel ca Dan Negru nu va fi doar cel mai longeviv prezentator din tara noastra si lider al divertismentului local, ci si primul moderator roman care va filma integral o emisiune intr-un studio din strainatate.

Antena 1 lanseaza in curand “Cu banii jos”, singurul gameshow interactiv din lume in care concurenții incep jocul cu banii pe masa. Emoție, tensiune, inteligența și intrebari de cultura generala peste medie sunt doar o parte dintre promisiunile unuia dintre cele mai vandute formate tv din intreaga lume, pe care Antena 1 il aduce in aceasta toamna, in exclusivitate, in Romania. Mai mult decat atat, decorul este unul spectaculos, iar concurenții vor avea, pe langa oportunitatea de a caștiga marele premiu și posibilitatea de a se bucura de o experiența inedita – o calatorie in Turcia. Filmarile vor avea loc intr-unul dintre cele mai spectaculoase platouri de filmare din Romania, astfel ca atat echipa, cat si Dan Negru vor face naveta Bucuresti-Istanbul.

Programele prezentate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internationale, au stabilit recorduri de audienta, iar Dan a reusit sa se impuna nu doar un nume de referinta in divertismentul de televiziune, ci si sa se reinventeze odata cu fiecare emisiune prezentata.

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecatii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seara de vis", “Castigi in 60 de Secunde”, "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", “Demascarea”, iar lista nu se opreste aici. De 12 ani prezinta show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator roman care se poate lauda cu aceasta performanta demna de Cartea Recordurilor.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari