Căutare Live

Dan Negru s-a descurcat de minune cu 52 de copii

Proaspatul tatic Dan Negru a demonstrat aseara ca i se potriveste de minune acest statut. Indragitul moderator a schimbat aseara povestea in arena blondelor, cand 50 de printese si doi cavaleri au intrat in competitie, in editia speciala de Ziua Mamei la „Te pui cu blondele”. Peste 1, 2 milioane de telespectatori au vrut sa vada daca princhideii stiu sa desparta corect in silabe cuvantul „fiinta”. La final, printesele si-au adjudecat victoria in fata micilor cavaleri.

Aseara, in ajun de 8 martie, Dan Negru a arbitrat o infruntare cu totul si cu totul speciala la „Te pui cu blondele". 50 de frumoase domnisoare, eleve in clasa a IV-a, si-au testat cultura generala, infruntandu-se cu doi frati gemeni de 10 ani. Micutii cavaleri nu s-au confruntat doar cu intrebarile de concurs, ci s-au izbit si de curiozitatea tinerelor domnisoare, care le-au pus tot felul de intrebari iscoditoare.

Peste 1,2 milioane de telespectatori din mediul urban au dorit sa vada aseara, la 21:12, daca micutii stiu sa desparta corect in silabe cuvantul „fiinta". La final, printesele si-au adjudecat victoria in fata micilor cavaleri Costin si Sebastian Neacsu, care nu au raspuns corect la intrebarea: „Cum se numeste un text scris de mana".

Telespectatorii pot afla mai multe informatii accesand pagina oficiala a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Sursa: Kantar Media

Cina romantica, petale de trandafir si muzica la Burlacul. Vladimir Drăghia este ajutat sa isi surprinda una dintre pret... Intact Media Group depaseste CME pe primele doua luni ale anului 2012...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri