Căutare Live

De ce îi îndeasă Andreea Bănică pe cap lui Andrei Aradits “panoul” lui Lady Gaga?

O abonată fidelă a topurilor româneşti, candidată la titlul suprem în sezonul transformărilor care începe, pe 15 februarie, la Antena 1, este Andreea Bănică.

O abonată fidelă a topurilor româneşti, candidată la titlul suprem în sezonul transformărilor care începe, pe 15 februarie, la Antena 1, este Andreea Bănică.

Sâmbătă seara, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, ea va deveni Lady Gaga, artista extravagantă pe care Andrei Aradits o descrie drept... „o mătuşică uşor speriată”. Şi chiar dacă juratul a apreciat mai apoi prestaţia artistică a Andreei, declarându-se plăcut impresionat de ce-i poate acesteia pielea, el nu s-a putut abţine, ulterior, când artista s-a aşezat pe canapeaua concurenţilor, să-i facă observaţie să-şi dea jos de pe cap “panoul”, pentru că nu se mai văd de el colegii aşezaţi în spate. Andreea şi l-a dat. Şi, dacă tot o rugase să-i împrumute ceva din vestimentaţia ei... abundentă, “pentru că îmi reabilitează ăştia blocul, nişte polistiren ceva”, Andreea îi îndeasă pe cap lui Aradits, cu generozitate, “panoul” hulit.

De altfel, “faţa de pernă” a lui Lady Gaga a fost încercată de voie, de nevoie şi de prezentatorul Cosmin Seleşi, care nu s-a putut împotrivi dorinţei juratului Pepe de a-l vedea astfel împodobit.

Cum arată Cosmin Seleşi şi Andrei Aradits semicostumaţi fără voia lor precum Lady Gaga, vedeţi sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Îți taie respirația, dar cheamă ambulanța. Show total cu Ana și Loredana...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri