Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

De Revelion, Antena 1 le-a pregatit telespectatorilor un program de exceptie. Dan Negru le aduce romanilor un Revelion de poveste

Din 2001, romanii au ales sa petreaca Revelionul alaturi de Antena 1. Show-urile pregatite special pentru noaptea de Revelion i-au tinut în toti acesti ani pe telespectatori lipiti de micile ecrane. si anul acesta Antena 1 le-a pregatit un Revelion de poveste.

Superprogramul de Revelion Antena 1 debuteaza la 20:20, cu o editie speciala In puii mei. Mihai Bendeac va aduce in casele romanilor voia buna si va starni hohote de ras cu personajele atat de îndragite pe care le va interpreta special în noaptea dintre ani. Incepand cu 21:45, campionul divertismentului, Dan Negru aduce în casele romanilor un Revelion de poveste, cu artisti unul si unul, muzica aleasa si multa voie buna. 100 de staruri din Romania petrec Revelionul alaturi de Dan Negru, trecand prin transformari incredibile. Mirela Boureanu Vaida cotinua programul special Antena 1 si da startul unui Revelion de Revelion, cu invitati unul si unul care se vor intrece în cantec, dans, mancaruri, povestiri si bancuri.

La trecerea dintre ani, maestrul comediei, Mihai Bendeac da startul distractiei cu o editie de senzatie „In puii mei". Îndragitul actor va aduce buna dispozitie în casele romanilor, starnind hohote de ras cu momentele sale de umor. Mircea Dinescu va transmite un reportaj de la o nunta în timp ce doctorul Bacalbasa va transmite telespectatorilor putin din atmosferta din spital în seara de Revelion. Desigur, nu vor lipsi nici Bujor si Nicusor, care în aceasta seara de poveste vor fi valeti în casa unui conte si nici atat de mediatizatul Fernando de la Caransebes si invitatul sau special, Fuego. Gigi Becali si Marian Vanghelie vor face si ei deliciul telespectatorilor în editia de colectie In puii mei.

De la 21:45, Dan Negru da startul unui Revelion de poveste, cu artisti unul si unul, muzica aleasa si multa voie buna. Frumosi, nebuni sau geniali, 100 de staruri din Romania petrec Revelionul alaturi de Dan Negru si telespectatorii sai, trecand prin transformari incredibile. Rasputin, Othello, Nasul, Lady Gaga, personajele din Avatar, motociclistul YMCA sau mama lui stefan cel Mare sunt doar o parte dintre cei carora vedetele le vor da viata în noaptea dintre ani.

Cel mai longeviv prezentator de divertisment din Romania, aflat mereu pe primele locuri în preferintele telespectatorilor, Dan Negru, este la randul sau lider în ceea ce priveste numarul de formate pe care le-a moderat cu succes, fiind chiar demn de un record cu editiile de Revelion prezentate. Motivul pentru care ar putea intra în Cartea Recordurilor este faptul ca anul acesta, Dan Negru, va prezenta pentru a 12 oara editia de Revelion la Antena 1, un "Revelion de poveste" alaturi de cei de acasa. Un motiv si mai important pentru care ar putea intra în Cartea Recordurilor este faptul ca an de an, romanii l-au ales pe Dan Negru, iar în seara speciala de Revelion, la cumpana dintre ani, telespectatorii au fost mereu aproape de Antena 1. In prezent, nu mai exista niciun alt moderator roman care sa se poata lauda cu aceasta performanta. Asadar, anul acesta, cei de acasa vor avea parte de un Revelion de poveste, cu muzica, umor si foarte multe surprize prezentat de nimeni altul decat de campionul divertismentului Dan Negru.

Incepand cu ora 01.00, frumoasa prezentatoare a reality show-ului matrimonial Mireasa pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida, da startul unui Revelion de revelion, cu invitati unul si unul care se vor întrece în cantec, dans, mancaruri, povestiri si bancuri. Printre invitatii care îi vor calca pragul frumoasei prezentatoare se vor numara: Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita si stefan Cigu, Nicoleta Voica, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Petrica Mitu Stoian si multi altii.

Din program nu vor lipsi momentele inedite, invitatii Mirelei intrepretand genuri muzicale diferite de cele cu care ne-au obisnuit, concursurile, artistii jucand „Recunoaste melodia" si nici momentele umortistice, Sorin Tofan jucand alaturi de frumoasa prezentatoare patru scenete umoristice.

Recomandari