Decor electrizant pentru supershowul “In puii mei”!

Energizant, electrizant, spectaculos, un nou sezon “In puii mei” se pregateste sa ia startul la Antena 1. Carismaticul Mihai Bendeac va purta telespectatorii din nou intr-o lume unde umorul face legea, nu intr-o emisiune, ci intr-un supershow de divertisment in toata puterea cuvantului. In acest sezon, surprizele se vor tine lant! Incepand cu 16 octombrie, telespectatorii vor descoperi pe langa personajele noi si un decor de senzatie, realizat intr-o maniera inedita.

Aproximativ 100 de persoane au lucrat pentru a da viata acestui capitol important din istoria showului "In puii mei" si pentru a oferi telespectatorilor momente de umor unice. Un aspect inedit al acestui sezon tine chiar de decorul ce va gazdui showul, un decor spectaculos, electric, o imagine urbana in care reclamele si luminile iti fura privirea, iar posibilitatile de divertisment sunt nesfarsite.

Pe langa personajele noi pe care le vor cunoaste in acest sezon, telespectatorii se vor bucura si de invitati speciali si filmari in locatii inedite. Duminica, 16 octombrie, de la 20.20, Mihai Bendeac revine la Antena 1, cu umor, muzica si multe alte surprize!

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri