Căutare Live

Denisa de la Bambi: „Șerifi de România a fost una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele”

Denisa și Raluca au dezvăluit câteva dintre secretele celui mai nou show marca „Antena 1”. Cele două surori care au fosrmat trupa „Bambi” se numără printre protagonistele emisiunii „Șerifi de România”, care va începe luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30, doar la Antena 1.

Denisa și Raluca au dezvăluit câteva dintre secretele celui mai nou show marca „Antena 1”. Cele două surori care au fosrmat trupa „Bambi” se numără printre protagonistele emisiunii „Șerifi de România”, care va începe luni, 9 noiembrie, de la ora 20.30, doar la Antena 1.

- Ați mai dormit până acum la cort sau a fost o premieră?

Denisa: Prima noapte la „Serifi de România” a fost și prima noapte din viața mea la cort. N-aș putea spune că am dormit, pentru că în acea noapte am avut de făcut și plantoane, trebuia să ne schimbam înte noi din două în două ore. Dacă la începutul serii tabloul arăta frumos, cu aer curat, pădure, sunetul lemnelor care trosneau în foc, cerul senin, plin de stele, greieri, păsărele... de cum m-am băgat în sacul de dormit intins direct pe pământ am început să mă întreb dacă sunt potrivită sau nu pentru asta. Mi-a trecut prin minte să renunț. A fost pentru prima, dar și ultima oară când m-am gândit la asta. N-am dormit toată noaptea. Apoi, am realizat că a avea cort în misiuni este un lux. Adevărata provocare a fost să dormim în aer liber, în condiții de frig și umiditate. Au fost momente în care am trăit intens și am învățat să apreciem altfel tot ceea ce avem.
Raluca: Pentru mine tot ce am trăit în acest concurs a fost în premieră: dormit în aer liber, înviorările de dimineață, rafting, mâncat în aer liber, mers cu elicopterul, antrenamentele de la unitate, toate acestea au fost momente unice pe care le-am trăit cu bucurie.

- Câte kilograme ați slăbit în timpul filmărilor? De ce ți-a fost cel mai poftă pe perioada cât a durat show-ul?

Denisa: Am slăbit destul de mult, nu m-am cântărit pentru că eu sunt oricum slabă și n-am vrut să mă panichez prea tare.  Însă, pe lângă faptul că am slăbit, ne-am și tonifiat foarte bine. Am lucrat brațele, picioarele, abdomenul mai bine decât o făceam la sală și asta pentru că, pe lângă exercițiile zilnice de gimnastica de la înviorare, mai erau antrenamentele, misiunile, probele. Toate, activități fizice. Cel mai poftă mi-a fost de cartofi prăjiti cu mujdei de usturoi. Partea bună este că ne-am satisfăcut pofta și ne-am gătit singuri în unitate. Ne-am făcut chiar și clătite.
Raluca: De slăbit am slăbit toți, deși mâncam bine, făceam foarte mult efort, dormeam puțin... sigur că aveam pofte, însă acestea ne-au fost satisfacute atunci cand părinții noștri au venit în vizită și ne-au adus muultă mâncare buna de acasă. - Ați făcut vreun antrenament special înainte să intrați în show? Cum vă mențineți voi în formă? Ce ați făcut la filmări ca să rezistați fizic?

Denisa: De regulă merg la sală, doar că înainte de show am muncit foarte mult pentru a pune la punct restul proiectelor pe care le avem și pentru a pregăti și promova lansarea noului videoclip. Astfel că în luna de dinaintea începerii filmărilor nu m-am mai antrenat deloc. Mi-a fost destul de greu pentru că, spre deosebire de majoritatea colegilor care fie s-au pregătit intens înainte, fie veneau din vacanță și erau bine atât fizic, cât și psihic, noi am intrat în show pe un fond imens de oboseală, nopți nedormite, stres. În săptămâna de dinainte am dormit în medie 2, 3 ore pe noapte, astfel că ne-am resimțit și ne-a fost realmente greu. Cred că pentru a rezista fizic în condiții extreme, trebuie în primul rând să te mobilizezi psihic foarte bine. Asta te ajută. Voință, ambiție, dorință de a câștiga. Tragi de tine și-ți forțezi limitele. Practic esti într-o permanentă competiție cu tine însuți și trebuie sa urmărești la orice pas să te autodepașești.
Raluca: În afară de repetițiile cu dansatorii pentru show-urile noastre, nu am făcut alte antrenamente pentru că nu am avut timp... însă psihic am fost pregătite pentru ce urma să fie, faptul că trăim în industria media de mici ne-a călit, la fel ca militarii știam ce înseamnă disciplina, munca, munca în echipă, dorința de a câștiga.

- Denisa, știm că ai avut la tine un singur adidas și ai fost nevoită sa porți bocanci cu două numere mai mici. Povestește-ne!

Denisa: Primul contact cu ceea ce înseamnă de fapt „Șerifi de România” a fost destul de dur, pentru că nu ne așteptam să fie așa greu. Ne-am prezentat la unitate cu trei bagaje imense, burdușite cu toate prostiile necesare sau nu, însă noi am vrut să ne asigurăm că avem de toate la noi. Până și mănuși menajere sau bețisoare parfumate. Doar că degeaba am stat noi zile întregi să ne organizăm bagajul și să așezăm lucrurile în ordine, pentru că de cum am ajuns acolo am avut 1 minut la dispoziție pentru a ne pune în ranițe ceea ce noi consideram că ne va fi folositor! Punct. Ăla a fost un moment în care eu m-am blocat și am reacționat extrem de haotic. „Folositor? Pentru ce? Pentru cât timp? Doamne, ce pun? Unde am pus pasta de dinți? Unde am pus cremele?” Ei bine, în haosul ăla, am răsturnat bagajele pe trotuar și mi-am pus în raniță doar un adidas, nu și perechea. Problema a fost că am realizat lucrul ăsta la câteva ore bune, pe drum. Căutam în raniță și pur și simplu nu-mi venea să cred că am pus în ea doar un adidas! Încălțările de acasă nu erau bune, pentru că aveau toc. Am avut însă noroc cu Raluca, ea își luase în rucsac și adidași, dar și bocanci. Mi-a dat mie bocancii ei, doar că ea poartă cu două numere mai puțin decât mine. 3 zile cât a durat misiunea aia mi-am chinuit picioarele, nu-mi mai simțeam degetele, unghiile. Am avut și momente în care am mers în șosete pentru că simțeam că efectiv nu-mi mai încap picioarele în ei și apelam la bocanci în probe și la alergări.

- Cum v-ati susținut voi doua, ca surori, la filmari?

Denisa: Ne-am susținut așa cum o facem mereu. Am fost alături una de alta la accidentări, am avut grijă una de cealaltă mereu și cred că și din punct de vedere psihic a contat enorm să ne avem una pe cealaltă acolo. Țin minte că și Andrei Duban ne-a spus la un moment dat că suntem norocoase și că oricarui concurent i-ar fi fost mult mai ușor cu un membru al familiei aproape. Așa este! De multe ori în timpul probelor stăteam cu sufletul la gură una pentru cealaltă, chiar dacă eram în echipe diferite. Însă pe măsură ce am înțeles jocul și chiar ne-a intrat în sânge, toată adrenalina, presiunea psihică din timpul probelor, au făcut ca de multe ori să ne concentrăm exclusiv pe echipă.
Raluca: Sigur că de multe ori, mai ales la început, eram cu ochii pe ea să văd dacă se descurcă, i-am împrumutat ghetele mele atunci când a rămas cu un singur adidas. Doar că în timpul probelor, adrenalina era atât de mare încât mai uitai, îți doreai cu orice preț să câștigi. Sunt mândră de ea și de mine pentru performanța pe care am atins-o individual, apoi împreună, și ne bucurăm tare mult că am făcut parte din acest proiect îndrăzneț.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Din 9 noiembrie, Paula Chirilă intră în echipa de "Șerifi de România":"Acest show, experiența vieții mele...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri