Antena Căutare

Descopera noul GSP.RO!

Astazi, 21 februarie 2011, a prins viata noul GSP printr-un proiect special dezvoltat de echipa de sales a Gazetei si partenerul Orange. Astfel, noul site este disponibil in premiera clientilor operatorului de telefonie, iar miine va fi deschis tuturor iubitorilor de sport.

noul site


Noutatile care te asteapta pe GSP.RO!


1. Conceptul.2. Editorial. La conferinta WAN- IFRA de acum doua saptamini, desfasurata la Paris pe teme de Sport News, s-a pus accentul pe reorganizarea redactiilor pentru a asigura transmiterea informatiilor in timp real pe diferite platforme. Modul de lucru al ziaristilor se schimba in intreaga lume. Tipul de jurnalist care isi iroseste ziua pentru a-si publica doar in print informatia nu mai este de actualitate. Pentru ca important in acest moment este transmiterea informatiei in timp real. Publicul de azi nu mai functioneaza dupa modelul vechi, sa vina la chiosc dimineata, sa ia ziarul, iar procedeul acesta sa-l repete zilnic.

Publicul de azi este mult mai pretentios si trebuie sa fii pregatit tu, publisher, sa-i oferi informatia in orice moment al zilei! Iar instrumentelor tale (print, online, mobile, radio, tv) trebuie sa le acorzi toata atentia.Odata cu noul site, Gazeta isi schimba si fluxul editorial. Este o etapa foarte importanta, care nu va fi deloc usoara. Redactia Gazetei, de departe cea mai valoroasa echipa de ziaristi de sport din Romania, va acoperi informational intreaga zi, iar contentul produs de aceasta va ajunge in timp real la cititori.

3. Platforma tehnica. Ca si in 2008, content management systemul este sub licenta RUN, alaturi de care am lucrat excelent in tot acest timp. Diferenta fata de 2008 este ca acum Gazeta are propria echipa de dezvoltare new media, care este formata din profesionisti adevarati. Aceasta echipa a creat acum conceptul, designul, editorul integrat si o parte foarte importanta pentru viitorul new media al produsului (video management systemul).

Gabriel Corrado joaca in "Narcisa Salbatica"... Maine, Antena 1 te invita sa formam cel mai mare snur de martisor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x