Diana Dumitrescu, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Luis Lazarus, Andrei Ștefănescu, Fabian Sanchez și Antonio Dos Santos se aruncă de la platformă, în cea de-a doua semifinală “Splash! Vedete la apă”

Duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Diana Dumitrescu, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Luis Lazarus, Andrei Ștefănescu, Fabian Sanchez și Antonio Dos Santos sunt cele opt vedete care se vor întrece la “Splash! Vedete la apă”, pentru un loc în Marea Finală.

Duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, Diana Dumitrescu, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Luis Lazarus, Andrei Ștefănescu, Fabian Sanchez și Antonio Dos Santos sunt cele opt vedete care se vor întrece la “Splash! Vedete la apă, pentru un loc în Marea Finală.

Pentru această a doua semifinală, concurenții și-au ales câte un însoțitor alături de care vor sări, în tandem sau separat, de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău. Jurații Cosmin Seleși, care notează curajul și evoluția în concurs, Ozana Barabancea, care punctează impresia artistică și Cătălin Preda, campionul care notează săriturile din punct de vedere tehnic, vor comenta ambele sărituri și vor acorda o singură notă pentru fiecare concurent.

Astfel, dacă Luis Lazarus și Antonio Dos Santos au ales ca la platformă să-i aibă alături pe copiii lor, Ana (8 ani), respectiv Leandro (7 ani), Andrei Ștefănescu va sări împreună cu tatăl său, Gabriel (63 de ani), iar CRBL cu fratele său mai mic, Dragoș. Diana Dumitrescu va fi însoțită de Florin Ristei, iar Andreea Antonescu de fostul ei coregraf, Eugen. Columbianul Fabian Sanchez va veni la “Splash!” cu un bun prieten, Ati, originar din Chile, iar Vladimir Drăghia cu cel mai bun prieten al său, Adrian.

De asemenea, DJ Miki Love, care s-a antrenat și a fost rezervă, dar nu a avut șansa să intre în concurs va executa, în cea de-a doua semifinală, o săritură demonstrativă.

Patru dintre cei opt concurenți se vor califica, duminică seara, în Marea Finală din 13 septembrie. Trofeul „Splash!”, în valoare de 3.000 de euro, care va fi acordat câștigătorului, va fi donat de acesta surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță.

Cine se va califica în Marea Finală, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua semifinală a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri